Blush, baby – een zachtroze kleurenpalet 

Blush, baby – een zachtroze kleurenpalet
FOTO: TIJIGRAPHY

Lichtroze, de pérfecte themakleur voor je bruiloft! Van tafeldecoratie tot bruidsschoenen, je kunt het zo gek niet bedenken. Wij presenteren de mooiste inspiratie voor een harmonieus blush-concept.

Het nieuwe blush

Roze, roze, roze! Het klinkt misschien heel vrouwelijk, maar met roze heb je oneindig veel mogelijkheden. Er zijn tenslotte veel verschillende tinten. Een prachtige variant is modern blush; een zacht, romantisch en chic alternatief voor het sterke roze dat goed past bij ieder type bruiloft. Combineer dit zachtroze kleurenpalet met poederachtig wit, crème en goud voor een betoverend effect of kies voor diep, donkergroen voor een mooi contrast.

Themakleur: roze

Voor een harmonieus plaatje kun je modern blush doorvoeren als hoofdkleur voor de jurken van de bruidsmeisjes. Dragen ze allemaal dezelfde jurk of kies je voor verschillende stijlen? Beide zien er fantastisch uit! En de kers op de taart? Een mini-boeket als een kleinere variant van jouw bruidsboeket. Go teambruid!

Sweet table

Donuts, macarons en cakelolly’; een sweet table is een suikerzoete en heerlijke manier om gasten verschillende lekkernijen aan te bieden. Maak een optisch hoogtepunt van de mooi gedekte tafel door ook hierbij je huwelijkskleuren door te voeren; zachtroze gecombineerd met wit en goud. Bijna te mooi om op te eten. Bijna!

Rozen en pioenrozen zijn de juiste keuze voor een romantische, moderne blush-bruiloft.

Lichtroze briefpapier met romantische gouden letters passen prachtig binnen het concept.

Roségoud en fluweel – de perfecte combinatie voor stoelen.

Wit porselein, mat gouden bestek en roze servet.

Jullie huwelijksfeest is echt compleet met roze champagne.

Kaarsen mogen natuurlijk niet ontbreken.

Cakelolly’s in delicate kleuren versierd met parels zien er prachtig uit.

Macarons kun je decoratief presenteren op een mooie etagère.