GBS Herve Paris Bridal

GBS Herve Paris Bridal heeft een een prachtig breed assortiment bruidsjurken die bij jouw persoonlijke stijl passen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke baljurk, een jurk met een getailleerde pasvorm of een A-lijn jurk, wij zijn vastbesloten om elke bruid meerdere prachtige opties te bieden.

De Cherish Love Collection

De Cherish Love Collection van GBS Herve Paris is ontworpen voor de onbevangen bruid die zelfverzekerd en sterk in het leven staat. De jurken van deze collectie laten elke bruid groter dromen dan de woestijn en dieper dan de zee. Veelzijdigheid gecombineerd met prachtige details creëren adembenemende designs waar klassieke pasvormen samenkomen met verfijnde vormen, volgens ons gezegde; “To have, to hold and to CHERISH”.

Verover de liefde: jouw dag met de cherish love collectie

Volledige kanten jurken, tulle mouwen en subtiele transparante details zorgen voor een krachtig statement en zetten je in de schijnwerpers op de belangrijkste dag in jouw leven. Met een jurk uit de Cherish Love Collection ben je klaar om te trouwen met de liefde van je leven en samen de wereld te veroveren.