Wat is de Bruidsfoto Award?

De Bruidsfoto Award is dé verkiezing voor bruidsfotografen uit Nederland en België, speciaal voor koppels die gaan trouwen! Elk jaar mogen fotografen hun prachtigste trouwfoto’s indienen, die vervolgens door een officiële jury beoordeeld worden. De jury kiest uit alle inzendingen de foto’s die zij als de allermooiste beschouwen. Deze selectie presenteren we aan jou! Zowel in ons magazine als online kun je de genomineerde foto’s bekijken.

Elke editie van de Bruidsfoto Award bestaat uit verschillende categorieën waarin de fotografen hun werken kunnen opsturen. Door te stemmen op jouw favoriete trouwfoto’s, kun je ook per categorie jouw topfoto’s uitkiezen. Heb je je stem uitgebracht? Schitterend! Niet alleen heb je dan kans op fantastische prijzen, je speelt ook een cruciale rol in het bepalen welke fotograaf er met een award vandoor gaat.

Uiteraard moeten deze awards ook worden uitgereikt! Na de stemperiode organiseren we dan ook een echte awardshow waar alle genomineerde fotografen bijeenkomen. Benieuwd? Bekijk dan zeker onze aftermovie van de uitreiking in 2023.

Waarom organiseren we de Bruidsfoto Award?

Het doel van de Bruidsfoto Award is om de meest recente trends in bruidsfotografie onder de aandacht te brengen en aanstaande bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen. Wie weet ontdekken jullie wel dé fotograaf die jullie trouw moet vastleggen. Zou het niet fantastisch zijn als jullie grote dag wordt gefotografeerd door een bekroonde of genomineerde trouwfotograaf van de Bruidsfoto Awards?

Stem en win schitterende prijzen!

Niet alleen de fotografen vallen in de prijzen bij de Bruidsfoto Award, ook jij kunt prachtige prijzen winnen! Denk maar aan een cadeaubon van Siebel Juweliers ter waarde van maar liefst 100 euro! Ideaal om schitterende bruidssieraden uit te kiezen of samen jullie trouwringen te gaan shoppen.

Bekijk andere pagina’s over de Bruidsfoto Award

De stempagina van de huidige editie

De nominaties van de huidige editie

De winnaars van de huidige editie

De nominaties van de vorige editie

De winnaars van de vorige editie