Stem en Win bij Bruidsfoto Award: Kies de beste bruidsfoto’s en maak kans op een Siebel Juweliers cadeaubon van €100

Het hoogtepunt van de Bruidsfoto Award 2023 is aangebroken! Fotografen uit België en Nederland hebben hun indrukwekkendste trouwfoto’s gepresenteerd. Het is nu aan jou om de meest betoverende huwelijksfoto’s te selecteren.

Stem op de mooiste bruidsfoto’s en win

Jouw keuze is essentieel in het bepalen van de ultieme huwelijksfoto van het jaar en biedt je tevens een winstmogelijkheid! Door je stem uit te brengen, maak je kans op één van de tien Siebel Juweliers cadeaubonnen, elk ter waarde van €100. Deze bon kan je zowel in de Siebel winkels als online spenderen. Of je nu op zoek bent naar een oogverblindend huwelijkssieraad, de ideale verlovingsring, trouwring of een uniek cadeau voor een naaste of kinderen, bij Siebel Juweliers vind je het allemaal. Dus, selecteer jouw favoriete huwelijksfoto’s en maak kans op deze fantastische beloning.

Zoek je de ultieme huwelijksfotograaf voor jouw speciale dag?

Je hoeft niet verder te zoeken! De Bruidsfoto Award is jouw inspiratiebron en de perfecte plek om de meest begaafde huwelijksfotografen uit België en Nederland te vinden.

De Bruidsfoto Award is meer dan een simpele fotoverkiezing. Het is een platform waar de crème de la crème van de huwelijksfotografie hun meest bewonderenswaardige foto’s onthult, allemaal in de strijd om de prestigieuze titel van ‘Mooiste Huwelijksfoto van het Jaar’. Dit biedt jou de exclusieve mogelijkheid om de laatste trends in huwelijksfotografie te ontdekken en wellicht de ultieme huwelijksfotograaf voor jouw trouwdag te vinden!

Dit jaar zijn er negen categorieën, elk met een specifieke focus op een element van de huwelijksdag:

  1. Getting Ready: Deze categorie vat de speciale voorbereidingsmomenten van de grote dag. Het laat de opwinding en verwachting zien die de weg naar het ja-woord vullen.
  2. Bruidspaar: De foto’s in deze categorie staan volledig in het teken van het bruidspaar, ze weerspiegelen de liefde en connectie tussen beiden, de kern van de huwelijksdag.
  3. Bruid: Hier staat de bruid centraal. De foto’s tonen haar op haar mooist en gelukkigst, het stralende middelpunt van deze bijzondere dag.
  4. Bruidskinderen: Deze categorie gaat over de onbevangenheid en vreugde van kinderen op de huwelijksdag, een pure reflectie van blijdschap en speelsheid bij deze speciale gelegenheid.
  5. Ceremonie: Deze categorie bevat foto’s van de huwelijksceremonie, zowel binnen als buiten de trouwlocatie. Ze laten de ambiance en de ernst van het moment zien waarop twee mensen hun leven met elkaar verbinden.
  6. Emotie: Deze categorie legt de essentie van de huwelijksdag vast – de emoties. Van vreugdetranen tot schaterlachen, deze momenten maken de dag uniek en onvergetelijk.
  7. Family & Friends: Deze categorie is een hulde aan de gasten, met foto’s die de blijdschap en band van familie en vrienden op de huwelijksdag belichten. Ze leggen de warmte en samenhorigheid vast die deze speciale dag met zich meebrengt.
  8. Bruidegom: Deze categorie draait volledig om de bruidegom. Het toont hem op zijn best en gelukkigst, een stoere en trotse helft van het bruidspaar.
  9. Pre & After Wedding: Deze categorie toont het bruidspaar voor of na de huwelijksdag, een herinnering aan de liefde en het geluk die de trouwdag omlijsten. Het zijn deze momenten die het volledige verhaal van de liefde tussen het paar vertellen.

Start met verkennen, laat je inspireren en breng je stem uit op jouw favoriete huwelijksfoto’s. Draag bij aan het kiezen van de mooiste huwelijksfoto van het jaar en ontdek jouw ideale huwelijksfotograaf voor de meest bijzondere dag van je leven!