Bruidsfoto Award 2024: de nominaties

De Bruidsfoto Awards van 2024 zijn weer in volle zwier! Dit jaar presenteren we tien schitterende categorieën met de allermooiste trouwfoto’s uit België en Nederland. Op deze pagina krijg je de kans om alle juweeltjes op je gemak nog eens te bekijken, nadat je enthousiast je stem hebt uitgebracht. Wist je trouwens al dat, door te stemmen op jouw favoriete foto’s uit de Bruidsfoto Award, jijzelf kans maakt op één van de tien cadeaubonnen van Siebel Juweliers ter waarde van €100?! Dus naast een hoop inspiratie die je hier opdoet – en wie weet de ontdekking van jullie aanstaande trouwfotograaf – kun je mogelijk ook nog een rijkelijk gevulde cadeaubon winnen.

Klik hier als je nog niet op de BFA hebt gestemd.

 

Categorie ‘Getting Ready’

De aanvang van de grote dag, waar al lange tijd naar uitgekeken wordt. In deze categorie ontdek je de prachtigste foto’s van het klaarmaken in de ochtend. Van de bruid die samen met haar moeder de laatste hand legt aan haar trouwkleed, tot de bruidegom die worstelt met het vastmaken van zijn corsage.

 

Categorie ‘Bruid’

Daar komt de bruid! Deze categorie is volledig gewijd aan de bruid. Niet alleen bruiden in schitterende witte trouwkleden, maar ook traditionele Indiase huwelijkskledij en zelfs een bruid op blote voeten. Blader door de foto’s om inspiratie op te doen!

 

Categorie ‘Bruidegom’

Natuurlijk verdient ook de bruidegom zijn moment in de schijnwerpers! Of het nu gaat om een bruidegom die ontroerd een liefdesbrief van zijn partner leest, of een bruidegom die in plaats van zijn bruid, de hond een zoen geeft. Welke foto spreekt jou het meeste aan?

 

Categorie ‘Bruidspaar’

Naast de categorieën die zich richten op individuele momenten van het bruidspaar, is er ook de categorie waarin ze samen stralen! Denk aan de eerste kus, een schitterende foto van de openingsdans of misschien wel hun grootse afscheid. Elk beeld in deze categorie is adembenemend!

 

Categorie ‘Bruidskinderen’

Natuurlijk gaan we de jongste gasten niet uit het oog verliezen! Deze categorie is rijk aan oprechte emoties van de bruidskinderen. Denk aan de kleintjes die smullen van een stuk taart of een verwonderd bruidsmeisje dat de trouwringen naar het altaar mag dragen.

 

Categorie ‘Ceremonie’

Het hoogtepunt van de trouw: de ceremonie. Het jawoord, het uitwisselen van de ringen of andere schitterende rituelen die het bruidspaar verenigen, en natuurlijk de kus. Een huwelijksceremonie is rijk aan magische momenten. Deze categorie zorgt gegarandeerd voor kippenvel.

 

Categorie ‘Familiemoment’

Wat is er mooier dan jullie speciale dag delen met geliefde familieleden? Je oma als getuige, kleine neefjes en nichtjes als bruidskinderen, of misschien zelfs jullie eigen kinderen. En wat te denken van die heerlijk gênante toespraken van je broers en zussen?

 

Categorie ‘Grappige Scènes’

In deze categorie is het perfecte plaatje even bijzaak, want hier vind je alleen maar hilarische foto’s die precies op het juiste moment zijn geschoten. Denk aan een dienblad met omvallende bierglazen (oeps) of een bruid die tijdens het aansnijden van de bruidstaart net iets te enthousiast met het mes zwaait.

 

Categorie ‘Close-ups’

Het zijn de details die de trouw zo bijzonder maken. In deze categorie staan juist die kleine dingen centraal die misschien niet iedereen meteen opmerkt. Maar wat zijn deze foto’s geweldig! Een schitterende close-up van de trouwringen, een onverwacht bezoek van een vlinder en nog veel meer.

Categorie ‘Party & Friends’

Het avondfeest mag zeker niet ontbreken! Een fantastische manier om de trouwdag af te sluiten is natuurlijk met vrienden en familie tijdens het huwelijksfeest. Een goede dj, lekkere drankjes, een photobooth en – niet te vergeten – het moment waarop het bruidsboeket wordt geworpen. Super gezellig!

 

Stem op jouw favoriete foto’s en maak kans op een prijs!

En… heb je al een idee welke foto’s jouw favorieten zijn? Of heb je misschien een nieuwe fotograaf ontdekt van wie je stiekem hoopt dat hij of zij ook jullie trouwfoto’s zal maken? Fantastisch! Dat is precies waarom we dit doen :). Door te stemmen op jouw favoriete foto’s (via het BFA stemformulier) maak je kans op één van de tien Siebel Juweliers cadeaubonnen ter waarde van maar liefst 100 euro! Deze €100 kun je vrij gebruiken voor wat je hartje begeert, zoals een prachtig sieraad of natuurlijk jullie trouwringen.