Laat je inspireren door een vrije en verliefde vrouw die op reis is in het Middellandse Zeegebied. Denk aan een land vol zon, warme stenen en heerlijke gerechten die je aan een elegante tafel of zittend aan de kust in het avondlicht kunt genieten. Dat is wie de Bella-vrouw is: onafhankelijk, in harmonie met zichzelf en helemaal in het heden.

Glamour en minimalisme

Voor een vrouw als de Bella-vrouw variëren de jurken van luchtig tot glamoureus, en van gestructureerd tot minimalistisch. De silhouetten variëren van zeemeerminjurken, soms met split aan de bovenkant van het dijbeen, tot jurken die de taille accentueren met een flatterende drapering of een verfijnd bewerkte riem. Diepe decolletés verleiden de dappere vrouwen. Bezaaid met kant, spelen ze subtiel met de blote huid. De bustiers zijn geïnspireerd op lingerie: de hartvorm benadrukt de buste, terwijl de boothals doet denken aan zomeravonden en het Dolce Vita-gevoel.

Tot in de details perfect

Elke look is pas af als elk detail klopt. Daarom zijn deze jurken, of ze nu eenvoudig of verfijnd zijn, met de grootste zorg ontworpen. De focus ligt op comfort en onberispelijke kwaliteit. Hierdoor krijgt elke bruid niet alleen een prachtige jurk, maar ook een stukje vakmanschap dat haar op de grote dag laat stralen.

Voor de stralende bruid

Voor dat speciale moment dat je binnenkort gaat ervaren, is deze nieuwe collectie gecreëerd alsof het een verhaal vertelt. Een verhaal waarin jij als unieke vrouw centraal staat, en waar elke stof, elk detail een hoofdstuk vormt dat jouw persoonlijke sprookje compleet maakt. Geniet van elk moment en straal van geluk!