© Rosa Clará
11 Musthaves voor een vintage bruiloft We love vintage! Jij ook? Bekijk dan zeker onze ultieme vintage musthave-lijst en doe inspiratie op voor jouw droomhuwelijk met vintage vibes.

Papeterie-guide: Wat je over de uitnodigingen & co moet weten Kraftpapier, foliedruk, kalligrafie - de keuze als het gaat om huwelijkspapeterie is enorm! Deze gids geeft een handig overzicht van de verschillende variaties die jouw liefde op papier zetten.
Laat je inspireren op deze trouwevents! Inspiratie opdoen voor je aanstaande bruiloft? Beleef, proef en geniet tijdens een van deze aankomende events!

Yolanthe: “Trouwjurken passen heeft iets magisch!” Droomaanzoek, prins op het witte paard, knoeperd van een verlovingsring én een sprookjesbruiloft; in de nieuwe Netflix-film Just Say Yes! staat de bruiloft van Lotte centraal. Wij spraken met hoofdrolspeelster Yolanthe Cabau en vroegen haar de trouwjurk van ’t lijf!
De avonturen van een trouwambtenaar Carina Roemer, een van de leukste en meest gevraagde BABS-en (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) van Nederland, vertelt ons alles over haar vak, de mensen én de blunders.
Inloggen
BE SB Huwelijksspecialisten
SB_BE_TheBestBox STYLING