Adverteren BE

Dagelijks in contact met

Bruidsparen die morgen uw klant zijn!

 

Wij motiveren bruidsparen tot het organiseren van hun onvergetelijke huwelijksdag.

Dit doen we onder andere met inspirerende verhalen, real life weddings, unieke fotoreportages, online polls en leuke ideeën. Met deze unieke en relevante content ondersteunen we bruidsparen met het maken van de beste keuzes voor hun trouwdag. We verbinden ze met trouwspecialisten, die aan de huwelijksdag concrete invulling kunnen geven.

Bruidsparen raadplegen ons dagelijks via onze mediakanalen en ze kunnen in direct contact komen met specialisten in de markt.

 

Bruid & Bruidegom Magazine

Sinds 1993 is Bruid & Bruidegom Magazine het medium in België voor bruidsparen dat binding, vertrouwen en onverdeelde aandacht geeft aan bruidsparen. Een influencer van het eerste uur en altijd passend bij de tijdsgeest. Elke jaar publiceert Bruid & Bruidegom ook relevante inblad specials als Juwelenspecial, Lookbook, Locatie, Bruidegom en Trouwalbum. Events als de Bruidsfoto Award (BFA) zijn elk jaar een hoogtepunt.

 

Bruid & Bruidegom Online

Bruidmedia is vanaf 1996 online actief met www.bruidenbruidegom.be. Elke dag bezoeken duizenden bruidsparen onze websites voor actuele informatie, wedding tools en het vinden van trouwspecialisten. Met onze magazines en digitale mediakanalen bereiken wij echte bruidsparen die zich oriënteren. Uw klant voor morgen dus.

 

 

 

Bruid & Bruidegom nieuwsbrieven

Elke 2e week stuurt onze redactie aan meer dan 5.000 abonnees een nieuwsbrief met voor bruidsparen relevante en actuele informatie. Zeer op interactie ingerichte informatie. Gelijk door naar meer informatie of de website van de trouwspecialist.

 

Bruid & Bruidegom social media

Een hot nieuwtje, een poll, een nieuwe collectie, een win actie, een stil sta momentje, bruidsparen humor, blije bruidsparen, elke dag zijn onze redacteuren en influencers actief op de social media met unieke content voor bruidsparen. En de bruidsparen zijn zeer engaged omdat hun huwelijk hen bezighoud op moment dat zij ons volgen.

 

Bruidmedia Internationaal

Bruidmedia is actief in vijf Europese landen. Jaarlijks bereiken wij in deze landen ruim 600.000 bruidsparen. Als u ook over de grenzen van België werkt dan vindt u ons in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met dezelfde passie, kwaliteit en toewijding aan bruidsparen. Via ons kantoor in België kunt toegang krijgen tot deze markten. Lekker makkelijk.

 

Bruidmedia marktonderzoek

Continue marktonderzoek houdt onze redactie en onze marktpartners up to date over ontwikkelingen en gedrag van aanstaande bruidsparen. DE databank met marktinformatie is toegankelijk voor elke vraag die u als marktpartner heeft. De actualiteit en omvang van de onderzoeksgroep maakt de informatie die beschikbaar is waardevol en representatief.

 

Wat kan Bruidmedia voor mijn bedrijf betekenen?

Bruidmedia verbindt echte bruidsparen met u als trouwexpert.  Door redactionele content met relevante advertenties te koppelen in premium print- en digitale media komt u in Vlaanderen in contact met de 25.000 nieuwe bruidsparen die allemaal hun eigen huwelijksstory aan het realiseren zijn. Alles anders dan de bruiloften waar zij al geweest zijn.

Wij creëren met u graag een persoonlijk mediaplan, als goede mix van print, online en social media, passend bij uw wensen en uw budget.

 

Dit zijn uw eerste aanspreekpartners bij Bruidmedia in Brasschaat:

Remco Rutgers, trouwringen en huwelijksreizen specialist en salesmanager Benelux, r.rutgers@remove-this.bruidmedia.nl

Annika Brinker, internationaal bruidsmodemerken specialist en Sposa Facts magazine, a.brinker@remove-this.bruidmedia.nl

Direct bellen is natuurlijk nog makkelijker +32 (0) 3 808 35 55.

 

Bruid & Bruidegom is een activiteit van Bruidmedia BV, Uraniumweg 17E, 3812 RJ Amersfoort.

Telefoon + 32 (0) 3 808 35 55, email info@remove-this.bruidmedia.be

Bruidmedia geeft aanstaande bruidsparen de mogelijkheid om hun unieke huwelijksdag te organiseren met innovatieve en tijdsgeest bewuste media.

 

Inloggen