WILVORST is dé specialist voor feestelijke herenmode en staat sinds 1916 voor de hoogste kwaliteit in alles wat met bruidspakken en gelegenheidspakken te maken heeft.

Bent u op zoek naar uw trouwpak voor uw bruiloft in 2021 of 2022? Een trouwpak voor de mooiste dag van je leven? WILVORST houdt van bruiloften - vooral het trouwpak - en biedt met de stijlbepalende AFTER SIX collectie elke bruidegom de ideale feestelijke outfit voor het feestelijke trouwpak om in het middelpunt van de belangstelling te staan ​​op de mooiste dag van het leven.

Zeg "JA" tegen je perfecte trouwpak - WILVORST is de specialist voor het perfecte trouwpak, feestelijke herenkleding, feestkleding en harmonieus op elkaar afgestemde accessoires. Wij verfraaien uw mooiste dag in het leven met onze trouwpakken en laten u stralen naast de bruid. Voor allerhande feestelijke evenementen en formele uitnodigingen met een dresscode, bieden we je ook het volledige assortiment sociale kleding van smoking tot staart! Onze producten worden met aandacht voor detail ontwikkeld in Northeim, Duitsland.

Duurzaamheid speelt bij WILVORST een grote rol - niet in de laatste plaats door de Green Wedding trouwpakcollectie. Met de verschillende collecties voor alles wat met trouwpakken en feestelijke herenkleding te maken heeft, biedt WILVORST een grote diversiteit aan stijlen die aan (bijna) elke smaak voldoen! Ontdek de stijlwereld rond klassieke en moderne trouwpakcollecties, accessoires en sociale kleding van WILVORST.