De mooiste ring klassiekers.. en wat je erover moet weten 

De mooiste ring klassiekers.. en wat je erover moet weten

1. Verlovingsring

Je spannende reis naar het huwelijk begint met een verlovingsring. De klassieke verlovingsring is een smalle ring van wit- of geelgoud, met een enkele steen bovenop.

2.  Memoire-ring

Een memoire-ring heeft altijd een smalle band van edelmetaal, gevuld met edelstenen. Je kunt ‘m al meteen volledig gevuld met bijvoorbeeld diamanten kopen, maar het is ook mooi (en natuurlijk budget friendly) om te beginnen met een enkel exemplaar en voor bijzondere momenten in je leven – geboortes, jubilea, verjaardagen en dergelijke – een steen bij te laten zetten. Z0 creëer je een ring vol herinneringen. Een memoire-ring is een stapelring, wat betekent dat je ‘m kunt combineren met andere ringen. Maar hij straalt natuurlijk ook prachtig als hij als enkele ring wordt gedragen.

3. Solitaire ring

Bij een solitaire ring staat een individuele steen, in de meeste gevallen een diamant, op de voorgrond. Het is de klassieker onder de verlovingsringen. Er zijn kleine variaties op een solitaire ring, bijvoorbeeld door de grote diamant in de ring te zetten in plaats van er bovenop of om ‘m te omlijsten met een aantal kleinere diamantjes. De enkele steen staat echter altijd in de spotlight.

4. Triset ring

Zoals de naam al doet vermoeden, is de triset een ringenset die bestaat uit drie losse ringen: twee stijlvolle trouwringen voor jullie en een bijpassende solitaire of memoire-ring als aanschuifing voor de bruid.