Sensationele kanten jurk met sleep van Nicole.
Prachtige, kanten courtsleep van Justin Alexander.
Kathedraalsleep van gebloemd kant. Jurk: Maggie Sottero.
Dit nauwsluitende model van Pronovias leent zich uitstekend voor een sleep.
Een echte prinsessenjurk van Morilee met extralange sleep.
Mini-sleep voor een volumineuze rok van Rosa Clará.
Deze jurk met sleep van Lillian West is supersexy, mede door de hoge split.
Sissi-jurk met bijzondere rok en chapelsleep van Demetrios.
Courtsleep van kant. Jurk: Eddy K.
Ook een mermaid-model leent zich goed voor een sleep. Van Enzoani.

Zo draag je een sleep en zo lang kan 'ie zijn

Veel bruiden dromen van een trouwkleed met een lange, schitterende sleep. Zie je al voor je hoe je als een verbluffend mooie prinses vol zelfvertrouwen je grote liefde tegemoet loopt? Wij vertellen je alles wat je moet weten over de sleep. 

Hoe lang?
De lengte van een sleep is een kwestie van smaak. Het is wel zo mooi als de sleep bij de sfeer van het trouwfeest past. Een tien meter lange sleep is misschien niet zo handig als je in een kleine tuin trouwt.

Brush
De kortste variant van de sleep wordt ook wel brush genoemd. Hij sleept maar ietsjes over de grond en geeft de rok vooral extra volume.

Court
De op een na kortste sleep is de court, met een lengte van 30 tot 60 centimeter. Perfect voor een trouwceremonie in de buitenlucht.

Chapel
Als je liever iets meer drama wil, is de chapel jouw ding. Een echte blikvanger met zijn één tot twee meter lengte en tegelijkertijd praktisch voor een intieme huwelijksdag op een kleinere trouwlocatie.

Kathedraal
Met een lengte van drie meter is deze sleep gemaakt voor de fashionista. Volgens de traditie wordt deze sleep bij kerkelijke huwelijken gedragen, vandaar de naam. Om de sleep goed tot zijn recht te laten komen, moet je wel genoeg ruimte hebben onderweg naar het altaar.

Royal
Zoals de naam al doet vermoeden, is de royal sleep een koninklijke, extralange variant. Zoals die van Kate Middleton bijvoorbeeld. Bij zo’n sleep heb je wel een paar handen extra nodig om je te helpen. Een eervolle taak voor de bruidsmeisjes!

Op naar het altaar!
Laat, voor je naar het altaar loopt, je sleep goed leggen door je bruidsmeisjes of bijvoorbeeld je moeder. Zet een paar stappen en check nog een keer of de sleep netjes ligt. Op naar je grote entree! Aangekomen bij je grote liefde is het weer aan je bruidsmeisje om ervoor te zorgen dat de sleep goed ligt en er adembenemend uitziet op de foto’s. 
Categorie:  Bruidsmode Tags: trouwen, bruid, bruidsjurk, trouwjurk met sleep, hoe lange sleep, lengte sleep, bruidsmode
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL BE SB Enzoani
BE SB Essense