Yummm! De lekkerste bruidstaartentrends

Laat het woordje ‘bruidstaart’ vallen en de meeste mensen beginnen te watertanden. Niet zo verwonderlijk, want bruidstaarten zien er prachtig uit én ze zijn meestal ook heel erg lekker. Het is ook een van onze favoriete trouwonderdelen en daarom hebben we met heel veel plezier de nieuwste taartentrends voor je uitgezocht! 

Trend 1: de initialentaart
In een tijd waarin steeds meer bruidsparen op zoek zijn naar de ultieme manier om hun trouwfeest persoonlijk te maken, is de initialentaart een erg leuke en originele toevoeging. We spotten de taarten het eerst bij de Israëlische patissier Adi Klinghofer, maar ze zijn nu ook verkrijgbaar in België. Wat dacht je van biscuittaart met heel veel lekkers, zoals toefjes room, stukjes brownie, vers fruit en zelfs bloemen? We love! 

Kies jullie initialen en een hartje of een ampersand (&). Veel meer gasten? Ga voor de woorden ‘love’ of ‘liefde’ in taartletters. Lekker! 

Trend 2: sweet, sweet candy
Zoetekauwen opgelet: deze taartentrend is he-le-maal voor jullie! De taarten worden overladen met je favoriete snoepgoed. Dat kan alles zijn; van Jelly Beans, M&M’s en spekjes tot macarons, stukjes chocolade, noga, Oreo, schuimpjes, noten en kokosmakronen. Het resultaat is kleurrijk, spectaculair en een feestje om te zien en om op te eten. 

Bij deze taarten kan je helemaal losgaan met al je favoriete snoepgoed: donuts, popcorn, chocola, macarons, schuimpjes, et cetera, et cetera.

Trend 3: minitaartjes
Gun ieder van jullie gasten hun eigen aansnijdmoment. Hoe? Verras ze met hun eigen minibruidstaartje. Minitaartjes zien er super fancy uit en je kan ze heel leuk presenteren op een prachtige tafel. Als je helemaal wilt uitpakken, kan je zelfs de naam van iedere gast op diens eigen taartje laten schrijven met bijvoorbeeld chocolade. 

Laat een iets grotere variant van de minitaartjes maken, die jullie als bruidspaar heel romantisch samen doormidden kunnen snijden.

Ultieme taartentips
X Ga lekker proeven voordat je een keuze maakt en wees niet bang om ongewone combinaties te proberen. Durf je gasten te verrassen.
X Hou rekening met jullie gasten, maar kies vooral ook voor smaken die jullie lekker vinden. Is worteltaart jouw favoriet? Voeg dan een laagje worteltaart toe!
X Presenteer je bruidstaart in stijl met goede belichting, een toepasselijk liedje en een speciaal aansnijdmoment samen met jullie gasten. 
Categorie:  Bruidstaart & patisserie,  Nieuws Tags: bruiloft, trouwen, bruidstaart, bruidstaart met bloemen, bruidstaart met fruit, bruidstaart trend, taart met initialen, minitaart, cupcakes
Gerelateerde inhoud
Inloggen