Sweets for my sweet! Bruidstaartentrends

Van mini-cakes tot metallic bruidstaarten. Alles kan en mag aankomend trouwseizoen als het gaat om je bruidstaart. Laat je inspireren door deze smaakvolle voorbeelden!

 


Denim jasje: Hayley Paige.
Sluier: Rainbow Club by Elsa Coloured Shoes.
Trouwring: Rauschmayer.
Tip: niet alleen de buitenkant moet er uitzien om door een ringetje te halen, de smaak van jullie bruidstaart is net zo belangrijk! Plan een proefsessie met jullie patissier, om jullie favoriete vullingen te kiezen.
Spread the love/cake
De stapeltaart, wie kent ‘m niet? In het nieuwe bruidsseizoen kiezen stellen steeds vaker voor een aantal enkellaagse taarten. Bonuseffect: je kunt dus taarten met verschillende vullingen laten maken, yum!


Jurk: Hayley Paige. Verlovingsring: Breuning.

Verlovings- en trouwring: Breuning.
Doe een donut!
Naast bruidstaarten kun je je gasten ook erg blij maken met een overheerlijke donut. Wist je dat je donuts in alle kleuren van de regenboog kunt laten maken? Perfect te matchen dus met jouw bruiloftsthema! Dip ze bijvoorbeeld in chocolade, versier ze met sprinkles of bladgoud en eetbare glitters.

Trendy metallic
Metallic is helemaal hot & happening in de trouwwereld. De trend komt terug in van alles, van servies tot papeterie, en ook taarten kun je een metallic touch geven. Je kunt bijvoorbeeld eetbare metallic glitter gebruiken of een trendy drip cake laten maken van metallic. Loopt het water je al in de mond?


Jurk: Lillian West.

Jurk: Rembo Styling.
Sluier: Rainbow Club by Elsa Coloured Shoes.
Tip: Een sweet table biedt voor iedereen wat wils. Deze tof gedecoreerde tafel vol met zoetigheden - zoals cupcakes, cakepops, macarons en gedecoreerde koekjes – doet het bovendien goed op foto’s! En hoe leuk is het om een paar koekjes in een mooi zakje mee te geven als bedankje?

Credits

FOTO’S Jorg Rozier CONCEPT & STYLING Jody Pluimers HAAR & MAKE-UP Sabrina Dijkman LOCATIE De Hazelhof in Rijsbergen MET DANK AAN Kelly van The Tasty Kitchen voor alle prachtige taarten en andere lekkernijen.

Categorie:  Bruidstaart & patisserie Tags: bruidstaart, wedding cake, cake smash, bruidsdonuts
Gerelateerde inhoud
Inloggen