Prijzenfestival: doe mee en win!

Bruid & Bruidegom Magazine bestaat 25 jaar (hoera!) en dat jubileum vieren we graag met jullie. Doe mee en win een loveshoot, een mini-huwelijksreis of een set trouwringen!

Meedoen is heel eenvoudig. Vul het juiste antwoord in op de onderstaande prijsvraag en je maakt automatisch kans op één van de drie prijzen*. Lukt het niet om het formulier in te vullen? Stuur dan een e-mail met het juiste antwoord naar info@remove-this.bruidmedia.be.

Wat kan je winnen?
  • Een loveshoot met z’n twee met Blue Ribbon Studio (t.w.v. €600, incl. mini-album)
  • Een mini-huwelijksreis voor twee personen naar Ikos Olivia van Ikos Resorts (drie nachten all-inclusive, excl. vlucht, op basis van beschikbaarheid in het laagseizoen van 2019)
  • Een set trouwringen van Status Aparte (t.w.v. €1500)

*De actie loopt tot en met 17 december 2018. De winnaars krijgen automatisch bericht. Het antwoord op de prijsvraag vind je op de cover van Bruid & Bruidegom Magazine editie 2018-4!In welke editie van Bruid & Bruidegom Magazine staat deze prijsvraag?

Categorie:  Prijsvraag,  Nieuwe prijsvragen,  Nieuws Tags: huwelijk, trouwen, bruid, bruidegom, bruidmagazine, trouwkleed, trouwjurk, trouwkostuum, trouwringen, win, prijs, prijzenfestival, jubileum
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL BE SB Enzoani
BE BA Essense