Nu in de winkel: het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine!

Vers van de pers: het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine! Boordevol tips, tricks én inspiratie voor aanstaande bruidsparen. Ga er even lekker voor zitten en droom weg bij de mooiste bruidsjurken, fantastische decoratie-concepten en nog veel meer!

 
WAUW - wat een kleurexplosie! In deze editie van Bruid & Bruidegom Magazine spelen bloemen de hoofdrol. Want zeg nou zelf; daar wordt iedereen toch blij van? We nemen je mee in de wondere wereld van bruidsbloemen. Van flower fashion tot bloemrijke ringen en onze favorieten voor het bruidsboeket. Of maak een statement door bonte boeketten te combineren met boho bruidsjurken. Ook veel designers laten zich inspireren door flora en fauna. Wij hebben de nieuwste collecties doorgespit en laten je fantastische trouwringen en bridal accessoires zien, geïnspireerd door de natuur.
 
En waar wij helemaal ondersteboven van zijn, is de prachtige, bloemrijke decoratie van Christina Holt. Met haar flower clouds in verschillende stijlen tovert ze elke locatie om tot een sprookje! Ga er lekker voor zitten en droom weg!
 
Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder een preview. Wil je het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine gewoon hebben? Ga snel naar de boekhandel of koop 'm hier.
 
Categorie:  Nieuws Tags: Bruid & Bruidegom, Magazine, nieuwe editie
Inloggen