Nationale Bruidsparen Enquête: win een droomreis!

Dromen jullie van een huwelijksreis in de Caraïben, met een kristalheldere zee? Check dan dit: onder de deelnemers van de Nationale Bruidsparen Enquête 2019 verloten we een all-inclusive huwelijksreis van zeven dagen in een van de zes Sandals Resorts op Jamaica! Het invullen kost je ongeveer 20 minuutjes en met een beetje geluk breng jij je wittebroodsweken door op Jamaica.

Sandals Resorts
Met een all-inclusive aanbod op het allerhoogste niveau biedt Sandals alle gemakken die je je maar kunt wensen tijdens je huwelijksreis. Bijvoorbeeld luxueuze kamers en suites, talloze gourmet-restaurants en de beste sport- en recreatiemogelijkheden op het land en in het water. Voor jullie ligt de eindeloze Caribische Zee met turkooisblauw water. Hier genieten jullie met volle teugen van jullie honeymoon!

Meer informatie: www.sandals.com

Wat kun je winnen?
  • Zeven overnachtingen voor twee personen in een van de zes Sandals Beaches Resorts op Jamaica, inclusief vlucht. (Sandals Royal Plantation is uitgezonderd van deze actie)
  • All-inclusive pakket: alle maaltijden, snacks, drankjes, een uitgebreid sport- en entertainmentprogramma, toeristenbelasting, fooien, transfer van luchthaven naar hotel.

Om mee te doen aan de Nationale Bruidsparen Enquête, klik hier!
http://www.bruidenbruidegom.be/enquete/
Categorie:  Prijsvraag,  Nieuws,  Nieuwe prijsvragen,  Huwelijksreizen Tags: Sandals, huwelijksreis, honeymoon, Jamaica, bruidsparen, trouwen 2019, trouwen, bruidsjurken, marktonderzoek, enquête, trouwbranche, trouwkostuum
Gerelateerde inhoud
Inloggen