Moho - moderne boho

Wat gebeurt er als baksteen en beton, fluffy pampasgras en glamoureuze, kristall en glazen elkaar ontmoeten? Dan is de nieuwe decoratietrend ‘moho’ geboren: de moderne kijk op boho.

Een decoconcept in boho-stijl staat bovenaan het wensenlijstje van veel bruidsparen. En terecht, want boho-bruiloften creëren een ongedwongen, ontspannen en modernromantische sfeer. Met industriële stijlelementen voeg je een stoere moho-twist toe.

Elementen combineren
Als het gaat om het combineren van decoratieve elementen tot iets nieuws, is het handig om een concept te creëren dat zorgt voor een harmonieus totaalbeeld. Het maakt niet uit of je kiest voor een mix van 50 procent boho en voor 50 procent een industriële moholook & feel, of dat je een andere verhouding aanhoudt. Het belangrijkste is dat het bruidspaar zich op hun gemak voelt bij het uiteindelijke concept van de bruiloft. Een prachtige indeling is bijvoorbeeld een mix van bloemen in boho-stijl, terwijl de locatie industriële charme uitstraalt. Voor het servies kies je daarentegen weer voor een glamoureuze vintagestijl.

Materialenmix
De combinatie van verschillende materialen zorgt voor een persoonlijke noot. Gedroogd pampasgras en palmbladeren zien er fantastisch uit in combinatie met witte orchideeën. Zelfs rozen in oudroze zijn in harmonie met het moho-concept. Kristallen glazen, zilveren bestek en borden van verguld porselein ogen prachtig op tafel. Andere hoogtepunten zijn vintage elementen die je in de decoratie kunt verwerken, bijvoorbeeld in de vorm van tafels, stoelen of lederen koffers.


// Credits

FOTO'S FABRICE BOUVERAT
CONCEPT & PLANNING JENNY OERHOLZER, DIAMONDS AND PETALS WEDDING
LOCATIE AL BORGO  
PAK ORDINE & DISORDINE   
SIERADEN BENJAMIN GOOD  
BLOEMEN FIOR DA LISA
STYLING LAURA BONDESANI   
DESIGN SILVIO COCO ART & DESIGN
TAART SWEET CUPCAKES
Categorie:  Nieuws,  Decoratiethema's Tags: Modern boho, moho, decoratie, concept
Inloggen