Eyecatcher: 3D-bloemen op je kleed

We zien het steeds meer: trendy trouwkleedjes vol 3D-bloemen. Zo gemaakt dat het lijkt alsof ze echt zijn. Bloemenpracht van sluier tot sleep: we love it!

 
 

Opgefleurd trouwkleed
Trendy bruiden vallen als een blok voor de sierlijkheid van bloemen op rok, lijfje, sleep en sluier. Het 3D-effect dat nu veel gebruikt wordt voor deze bloemen geeft je kleedje net even een speelsere touch. Een look die geweldig past bij de bruid die droomt van een bruiloft in boho-sferen.

 

Driedimensionaal
3D of driedimensionaal betekent kortweg dat de hoogte, breedte en diepte van een voorwerp kunnen worden waargenomen. Bij een bloem die volledig op een kleedje wordt genaaid, geborduurd of geplakt zie je geen diepte en is er dus sprake van 2D. En bij een bloem die als het ware naar je toe lijkt te komen en dus niet ‘plat’ is geappliqueerd, spreken we van 3D.

 

Matching details bij je bruidsoutfit
Bruid en bruidegom stemmen hun kledingkeuzes natuurlijk op elkaar af. Match jullie outfits op de grote dag door als bruidegom een gebloemd gilet te kiezen. Ook helemaal hot op dit moment: een vlinderstrik of stropdas met bloemen- of botanische print. Jullie gaan samen duidelijk voor een natural look, dus zoek het in de frisse kleuren en lichte materialen.

 

Categorie:  Bruidsmode Tags: trouwkleed, bloemen, bloemenkleed, bloemenprint kleed, overhemd bloemenprint
Gerelateerde inhoud
  • Trouwen als Grace Kelly Trouwen als Grace Kelly
  • We love kant! We love kant!
  • Hoe draag je je droomkleed? Hoe draag je je droomkleed?
Inloggen