Droomkleed gezocht: romantisch in het kant?

Kant is toch wel een van de meest klassieke en populaire stoffen in de bruidsmodewereld. En sinds prinses Kate in een prachtig kanten kleed op haar huwelijk verscheen, is de stof ook onder bruiden een echte hit! De dromerige uitstraling van kant is immers perfect voor een romantische dag. Ga jij voor een kleed compleet van kant?

Een perfecte stof
Er is bijna geen stof waar bruidsmodedesigners liever mee werken dan kant. En geef ze eens ongelijk! Kant ziet er prachtig uit en geeft elk trouwkleed een romantische uitstraling. In een kleed van kant steel je dus zeker weten de show: of je nu een modellenmaat hebt, of wat steviger bent. Let er wel op dat je kiest voor een model dat goed bij je figuur past; de stof zit namelijk vrij nauw op je huid of op de onderlaag van het kleed. Met een A-lijn zit je altijd goed, ongeacht je lichaamsbouw.

Kant op kant
Wil je jouw kanten kleed combineren met een sluier? Kies dan voor een sluier waarvan de randen zijn afgewerkt met kant. Een sluier die volledig van kant is, leidt namelijk de aandacht af van je kleed. Dit geldt ook voor eventuele andere accessoires. Het is bijvoorbeeld prachtig om kanten details in je armband of oorbellen terug te laten komen, maar hou het subtiel. Tip: verwerk het kantpatroon van je kleed ook in jullie bruidstaart. Of gebruik dezelfde stof voor jullie uitnodigingen en menuwerk. Zo geef je aan je hele huwelijk een romantisch kanten randje.
Categorie:  Bruidsmode Tags: Kant, droomkleed, trouwkleed, stof, trouwen, huwelijk, romantisch
Inloggen