Dagboek van bruid Dorien: de keuze van het kleed!

De Gentse Dorien (29) hield voor Bruid & Bruidegom Magazine een dagboek bij waarin ze schrijft over de planning van haar trouw! Deze keer kiest ze een kleed én trouwringen.

Begin december 2017
“Laten we starten waar ik jullie laatst in spanning achterliet: de keuze van het kleed. Samen met mijn ouders trok ik richting Antwerpen. Papa koos wijselijk voor de boekenwinkels terwijl mama en ik richting afspraak wandelden. Of beter: ploeterden, de sneeuw viel met bakken uit de lucht. Eenmaal aangekomen trok ik enkele stukken van ontwerpster Karolien aan. Mama en ik (emo’s eerste klas) werden alles behalve emotioneel. We waren vooral content. Content dat er veel potentieel zat in de collectie van Karolien. Begin maart gaan we terug om één van de ontwerpen opnieuw te passen en op maat te laten maken. Spannend!”

Kerst 2017
“Tijdens een van de vele eindejaarsfeestjes vroegen we mijn metekindje Renée of ze ons bruidsmeisje wilde worden. Toegegeven: ze kan nog niet echt praten, maar volgens mij zei ze volmondig ‘ja’! In het voorjaar gaan we samen shoppen voor haar outfit.”

15 januari 2018
“Ik hou ervan om Nigel mijn verloofde te noemen. Maar soms vergeet ik dat privilege. Zonde, want voor ik het goed en wel zal beseffen, maakt het woordje plaats voor dat van ‘man’. Ook niet slecht natuurlijk. Toen ik laatst een foto postte op Instagram, noemde ik Nigel simpelweg mijn lief. Zijn getuige tikte me al lachend op de vingers. Nigel mag zijn pollekes kussen met zo’n ‘best man’. Ik trouwens ook. Mijn broer, die mijn getuige zal zijn,  heeft z’n speech al klaar! Nu alleen nog oefenen. Emo’s eerste klas, weet je wel.”

20 januari 2018
“Eind vorig jaar liepen we langs de etalage van Elisa Lee in Gent. Zonder bijbedoelingen. Toch trokken de sobere collecties ons snel naar binnen. We pasten, lachten en waren vastbesloten terug te komen. Enkele weken geleden bestelden we er onze trouwringen. We kozen elk voor een ring die bij ons past. Geen typische koppeltjesringen, maar mooie ontwerpen die we graag zullen dragen.”

Begin februari
“Binnen drie maanden trouwen we. Say what?! Ik mag er niet aan denken of ik word écht zenuwachtig. Kim, een van mijn beste vriendinnen, trouwt dit jaar ook. Geweldig hoe we elkaar kunnen bestoken met vragen over jurken en tips voor haarstylisten en make-upartiesten. Voor dat laatste doe ik beroep op Nanja Massy, een kei in haar vak. Ik kijk alvast uit naar de proefsessie in haar studio volgende maand.”

Op de planning
“Uitnodigingen, outfits, menu: alles krijgt nu écht vorm. Ook aan de ceremonie, die wegens een dubbele boeking voor wat (lees: veel) stress zorgde, wordt gewerkt. In mijn volgende dagboek neem ik jullie mee in de laatste rechte lijn naar onze trouw."
Categorie:  planning & organisatie Tags: trouwen, dagboek, bruid, trouwkleed, trouwringen, trouwkleed kiezen
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL BE SB Enzoani
BE SB Essense