Coronaproof: Een bijzondere, intieme bruiloft

actueel: 17 juni 2020

Maak deze zomer speciaal! Met een heerlijk diner gecombineerd met bubbels, gevolgd door een overnachting onder de sterren. In samenwerking met lokale ondernemers biedt FAME Travel Designers een nieuwe wedding formule aan.

 

Trouw in onze garden igloo voor een unieke beleving. Samen met bubbels zorgen we voor gezelligheid voor jou en je genodigden. Een prachtige dag, bij een adembenemende natuursetting samen met heerlijk eten, verzorgd door de lokale cateraars, speciaal aangepast op jullie wensen. Laat je genodigden mee overnachten in onze luxueuze glamping tenten in boho stijl en verblijf zelf in de romantische igloo samen met jouw lief. We zorgen voor een spectaculaire ervaring met de sfeerverlichting die het avondfeest en de nacht inhuldigen.

 

Of kies je liever zelf jouw locatie om een aanzoek te doen, een huwelijksjubilee te vieren of in een kleine kring te trouwen. Dat kan ook!

 

Stuur ons jouw vraag via sales@remove-this.fame-travel.be en wij zorgen ervoor, want vanaf 1 juli kan het ook tot 50 personen, in een veilige setting.

 

We kunnen niet wachten om samen iets uit te werken!

 

 

It’s all about the memories. We commit to yours. And this time, by making your wedding unique.

  

Concept: Fame Travel Designers
Eventdesign & coördinatie: Fame Travel Designers
Bloemenstyling, Meubilair & Decoratie: Fame Travel Designers
Garden igloo & glamping tenten: eigendom van FAME Travel Designers
Fotografie: Roxanne Danckers
Locatie: Hof ter Smisse

 

Categorie:  Nieuws,  De Ceremonie Tags: corona, coronabruiloft, corona wedding, intiem trouwen
Inloggen