Bruidegom in het groen

Of het nu donker dennengroen, mosgroen of een lichte variant is die doet denken aan een zonnig bos in het voorjaar: voor elk type bruidegom is er een passende groencombinatie voor de huwelijksdag.Wat krijg je als je crème en groen combineert? Precies, de nieuwe kleurtrend voor de modebewuste boho-bruidegom! In dit trouwpak zijn beide kleuren met elkaar verweven, waardoor er een subtiel gemêleerd effect ontstaat dat de look tot leven brengt. Vest, vlinderdas en pochet maken de outfit compleet.

Boshuwelijk
Trouwen in de natuur, op een romantische open plek. Leuk idee, of niet? Droom je van een bosbruiloft, huur dan een locatie in of grenzend aan het bos. De huwelijksceremonie en het diner kunnen dan buiten plaatsvinden. Voor het feest kun je naar binnen, als het weer even niet meezit.Wandelingen in het bos zorgen voor ontspannen pauzes. Tegelijkertijd brengen ze nieuwe inspiratie. Kransen van zachte veren en twijgen die doen denken aan vogelnesten, vormen een prachtige decoratie voor stoelen. Net als elementen gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout.

Geen grijze muis
We houden van grijs als kleur voor de bruidegom. Heldere, geruite stoffen zijn momenteel trendy. Het leuke van een grijs trouwpak, is dat het na de grote dag zowel feestelijk als casual te combineren is. En elke keer dat de bruidegom hem aanheeft, zal hij herinnert worden aan de prachtige, emotionele momenten van jullie dag.

Duurzaam trouwen
Eerlijke mode is een groot onderwerp, ook in de bruiloftsindustrie. Een trend met sterke boodschap! Wie trouwt in duurzaam en eerlijk geproduceerde kleding, zegt ook ja tegen een bepaalde levenshouding. Ja tegen milieubescherming, eerlijke arbeidsomstandigheden, maar ook ja tegen moderne ontwerpen.Regionale en seizoensgebonden elementen die in en rond het bos te vinden zijn, brengen het huwelijksconcept tot leven. Wat dacht je bijvoorbeeld van gerechten met bospaddenstoelen, hazelnoten of kastanjes? Voor zoete lekkernijen zoals de bruidstaart kunnen wilde bessen zowel in de vulling als in de decoratie gebruikt worden. Zo wordt eten in het bos een hoogtepunt.

Patroon met karakter
Grijs kan zo cool zijn! Dit pak overtuigt door het subtiele patroon en een kleur die perfect bij elke trouwjurk past. De bruine corozo-knopen passen prachtig bij het bosthema.

TIP: Een corsage met dennentakjes geeft de look een finishing touch.

De accessoires
Het pak is geselecteerd, maar welke accessoires passen goed bij een bosbruiloft? Als het om schoenen gaat, raden we veterlaarzen van leer of een veganistisch alternatief aan voor een stoere look. Vlinderdassen en bijpassend pochet zijn altijd goede keuzes. Bretels passen ook. Last, but not least: met een houtachtige huwelijksgeur blijf je helemaal in thema!  

Credits
Concept & planning VIVIAN ANNA HUWELIJKSPLANNING
Pakken WILVORST GREEN WEDDING
Fotografie JENNIFER THOMAS FOTOGRAFIE
Meubelen IN SAUS & BRAUS
Decoratie HAPPILY EVER AFTER BERLIN
Bloemen STILBLÜTE EVENTFLORISTIK
Taart KONDITOREI W

Categorie:  Bruidegom,  Nieuws Tags: Bruidegom, trouwpak, bruidegomsmode
Inloggen