Het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine!

Het nieuwe magazine

mét extra special

Oehlala, de eerste editie van 2020 is er! En een nieuw jaar betekent veel nieuwe mode. Daarom showen we je de kersverse 2020-bruidsmodecollecties. Om blij van te worden! In het hart van ons blad vind je de extra special Lookbook: toonaangevende modehuizen presenteren hier hun mooiste kleedjes. Ook voelden we Mister Say Yes to the Dress - Randy Fenoli - aan de tand over zijn nieuwste collectie. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de sneak peek en ontdek het magazine nu in de betere krantenwinkel bij jou in de buurt.


Alvast veel leesplezier gewenst van de redactie!

 

  
Interview met Randy Fenoli
De wereldberoemde Randy Fenoli, bekend van het populaire tv-programma Say Yes to the Dress, maakte tijd in zijn drukke agenda vrij om ons bij te praten over de inspiratiebronnen voor zijn nieuwste lijn van trouwkleedjes. Wat een vakman! 

Extra special: Lookbook 2020
Extra special: Lookbook 2020. Vind jouw droomdesign in Lookbook 2020. De mooiste bruidsmodemerken tonen hier de pareltjes uit hun nieuwste 2020-collecties. Van adembenemend klassevol tot luchtig bohemian. En alles daartussenin. Daarnaast staat deze special boordevol handige checklists die je helpen in je zoektocht naar dé jurk.

 

  
De golden glow-look
Waan jij je graag in mediterrane sferen? Dan is de golden glow-look echt iets voor jou! De mooiste zwierige jurken in combinatie met XXL-zonnehoeden legden we prachtig voor je vast op het zonovergoten Mallorca. Hallo, mediterrane trouwoutfit!

Corsages voor hem
Kleurrijke bloemen alleen geschikt voor het bruidsboeket? Zeker niet! Ook de corsage voor de man mag goed opvallen. Als een mini-kunstwerk. Neem alvast een kijkje op ons Pinterest-board en ontdek de mooiste exemplaren in het magazine.

 

  

 

Getest: rietjes!
Het plastic rietje verdwijnt vanaf 2020. Maar gelukkig zijn er allerlei alternatieven. Welke kies je? Wij organiseerden een rietjestest en tippen jou onze favorieten!

Nieuwsgierig geworden? Koop dan snel jouw exemplaar in de kiosk of betere boekwinkel.

Categorie:  Facebook
Inloggen