Het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine!

Het nieuwe magazine:

Trends, tips en inspo

In de nieuwe editie van Bruid & Bruidegom toveren we mamma's met hun lieve dochtertjes om in echte bruidjes en laten de mooiste bruidsmode zien voor een heel persoonlijke bruidslook. En natuurlijk kun je genieten van dromerige fotoreportages.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Bruid & Bruidegom Magazine is te koop bij de betere boekhandel bij jou in de buurt.

We wensen je veel leesplezier! – team Bruid & Bruidegom Magazine

 

  
Make-over
Vier prachtige bruiden to be en hun jonge dochtertjes kregen de make-over van hun leven, in onze mini me reportage. Ons haar- en make-upteam gaf ze een voorproefje van hun grote dag en toverde ze om in echte bruiden en matching mini me's.

        
     Happy Bride Challenge
Ook de weken voordat je trouwt zijn belangrijk voor een bruid in spe! Onze challenge helpt je om in aanloop naar je bruiloft te genieten, te ontspannen en helemaal happy naar je grote dag toe te leven.


Interview Alessandra Rinaudo
Provonias' chef-designer Alessandra Rinaudo vertelt over haar liefde voor sluiers, haar eigen (!!) bruidsjurk en geeft tips voor een onvergetelijke bruidslook.

 

         

 

     Boho starterkit
Helemaal hot: de boho wedding. Daarom vind je in deze editie alle musthaves voor een waanzinnige boho-bruiloft: van boeket tot ringen en boho approved taart.


Trouwtips van een fotograaf
Zooo belangrijk: de foto's van jullie allermooiste dag. Echt nagenieten doe je vooral met perfecte trouwfoto's, daarom geeft bruidsfotograaf Mirthe van den Berg supertips voor een trouwalbum vol juweeltjes.

 

         

 

Nieuwsgierig geworden? Koop dan snel jouw exemplaar in de kiosk of betere boekwinkel. Lees je ons magazine liever digitaal? Bruid & Bruidegom Magazine is ook verkrijgbaar bij

Categorie:  Facebook
Inloggen