Het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine!

Het nieuwe magazine:

boordevol inspiratie

+ 2 extra specials

Yes, een gloednieuwe editie van Bruid & Bruidegom Magazine is uit met superveel tips om jouw trouw éxtra speciaal te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van trouwen in de buitenlucht, een outdoor-wedding is ? Natuurlijk showen wij ook de laatste trends: alles over sluiers, designs met statement-strikken en edgy beautytrends. En dat is niet alles, want in het magazine vind je twee inspirerende specials: Bruidegom en de Juwelen Special!

Nieuwsgierig? Bekijk de sneak peek en ontdek het complete magazine nu in de betere boekhandel bij jou in de buurt.

Alvast veel leesplezier gewenst van de redactie!

 

  
    

Een zwanenkoningin: elegante trouwjurken
Houd jij van de elegantie van een ballerina? Wij showen de mooiste trouwjurken geïnspireerd op het bekendste balletstuk ooit ‘het Zwanenmeer’. Met delicaat tule, romantisch kant en vederlichte details ben je betoverend mooi.

Outdoor-wedding: feestje in de natuur
Een buitenbruiloft is extra bijzonder. Of het nu in jullie eigen tuin is, of bij een romantisch meer. Wij delen fijne tips zodat jouw wedding in de buitenlucht een succes wordt. 
        
     Extra specials: Bruidegom & Trouwring Magazine
Koop je Bruid & Bruidegom Magazine, dan krijg je er maar liefst 2 (!) specials bij: Bruidegom de Juwelen Special. Bruidegom is hét magazine dat bomvol leuke trouwweetjes, -inspiratie en -tips staat, alleen voor hem! En in de Juwelen Special vind je leuke adressen die je kunt bezoeken tijdens de zoektocht naar jullie ringen. Dat wordt dus gezellig samen neerploffen op de bank en te leuke ideeën opdoen.  

Supergave beautytrends voor op je bruiloft
Niet alleen de jurk is een eyecatcher op de grote dag, ook met te gekke beautylooks kun je de show stelen. Ontdek hoe je traditionele accessoires een edgy twist kunt geven. Denk aan een pareleyeliner of een combi van meerdere hairpins. We like!

 

         

 

     Goed gesluierd
Veel bruiden kiezen voor een sluier om hun bruidslook helemaal compleet te maken. Ben jij ook team sluier? In onze nieuw editie vind je allerlei styling-tips. Laat je inspireren!

Nieuwsgierig geworden? Koop dan snel jouw exemplaar in de kiosk of betere boekwinkel. Lees je ons magazine liever digitaal? Bruid & Bruidegom Magazine is ook verkrijgbaar bij

Categorie:  Facebook
Inloggen