Actief op huwelijksreis

Sommige bruidsparen willen na hun trouw niets anders doen dan hun huwelijksreis luierend in een hangmat doorbrengen. Maar wat nou als dat niet jouw idee is van een spectaculaire huwelijksreis? Als jij op zoek bent naar een actieve, onvergetelijke en toch ontspannende ervaring, laat je dan inspireren door deze superideeën.

 Verenigde Arabische Emiraten - Ziplining in Ras al-Khaimah
In het noorden van de Verenigde Arabische Emiraten ligt Ras al-Khaimah. Avontuurlijke reizigers halen hun hart op bij de snelste tokkelbaan ter wereld met een lengte van 2830 meter. De zweeftocht vanaf de top van Jebel Jais, de hoogste berg van de emiraten, duurt drie minuten.

 Florida - Snorkelen met walrussen
Alligators spotten in de Everglades, snorkelen met walrussen, boottochten onder begeleiding van dolfijnen: het westen van Florida is perfect voor een avontuurlijke huwelijksreis. De dieren in het wild zijn zo divers en fascinerend dat iedere dag nieuwe avonturen en ontdekkingen biedt.

 Oman - Paragliden
De meest bijzondere manier om je huwelijksreisbestemming te bereiken, vind je in Six Senses Zighy Bay, Oman. Dit prachtige resort ligt direct aan zee, met de bergen erachter. Nadat jullie over het spectaculaire Hadjar-gebergte zijn gereden, kunnen jullie het laatste stuk paragliden met een ervaren piloot. Jullie landen direct op het strand van het resort en beginnen jullie vakantie met een onvergetelijke ervaring.

 Costa Rica - Oostkust vanuit de lucht
De natuur in Costa Rica is spectaculair vanaf de grond, maar het is een adembenemend avontuur om het kleine Midden-Amerikaanse land vanuit de lucht te verkennen. Jürgen Stein, natuurbeschermer en eigenaar van de Selva Bananito Lodge aan de oostkust, is een gepassioneerde piloot en biedt bruidsparen de mogelijkheid om met zijn gyrocopter te vliegen; een ultralicht autogiro-vliegtuig. Is dat te veel actie voor je? Laat je dan inspireren door de luiaards uit Costa Rica en ontspan je gewoon!

 

Categorie:  Huwelijksreizen Tags: huwelijksreis, huwelijksreis tips, huwelijksreisbestemmingen, huwelijksreis top 10, avontuurlijke huwelijksreizen
Gerelateerde inhoud
Inloggen