Actief op huwelijksreis – Eiland-editie

Sommige bruidsparen willen na hun trouw niets anders doen dan hun huwelijksreis luierend in een hangmat doorbrengen. Maar wat nou als dat niet jouw idee is van een spectaculaire huwelijksreis? Als jij op zoek bent naar een actieve, onvergetelijke en toch ontspannende ervaring, laat je dan inspireren door deze superideeën.

 Mallorca - Fietsen voor twee
Mallorca is het perfecte eiland voor fietsliefhebbers: het prachtige kustlandschap en het binnenland met het Tramuntana-gebergte bieden veel afwisseling. Het Castell Son Claret in de regio Calvià is een goed startpunt. Als beloning kunnen jullie je na de tocht trakteren op een diner in het enige tweesterrenrestaurant op het eiland, dat zich ook in Castell Son Claret bevindt.

 Malediven - Surfen en onderwaterdansen
De eilanden Anantara Dhigu en Niyama hebben veel activiteiten te bieden. Uitstapjes met traditionele Dhoni-boten, yogalessen op het strand, vissen en kookcursussen zijn onderdeel van het aanbod, naast een heel scala aan watersportactiviteiten. En als je jullie dag op een geweldig originele manier wilt afsluiten, ga dan dansen in de eerste onderwaternachtclub ter wereld: Subsix.

 Curaçao - Graffititour door Willemstad
In Willemstad, de pittoreske hoofdstad van het Caribische eiland Curaçao, kunnen kunstliefhebbers een rondleiding krijgen langs de beroemde graffitikunstwerken. Ze beslaan gebouwen van meerdere verdiepingen of zijn op bijzondere plekken verstopt die je nauwelijks zelf kunt vinden.
De graffititekeningen worden gezien als de beroemdste kunstwerken van het eiland. Tijdens een rondleiding met lokale gidsen leer je over hun interessante geschiedenis.

 

Categorie:  Huwelijksreizen Tags: huwelijksreis, huwelijksreis tips, huwelijksreisbestemmingen, huwelijksreis top 10, avontuurlijke huwelijksreizen
Gerelateerde inhoud
Inloggen