© Ruesch
© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Flanders Cut

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.

Dé specialist in trouw- en verlovingsringen Ben je al een tijdje op zoek naar de geschikte trouwring? Breng dan zeker eens een bezoekje bij Bijorca in Antwerpen! Bijorca heeft immers een ruime keuze aan ringen en verdeelt bovendien alle bekende merken.
De klassieke solitair De solitair is de absolute klassieker onder de verlovingsringen. Ontdek hier de indrukwekkende geschiedenis van deze betoverende ring én hoe je hem het mooiste tot zijn recht kan laten komen aan jouw ringvinger. 
Status Aparte: meesterwerken uit eigen atelier In drie prachtige herenhuizen tussen de markt en het water in het historische stadje Lier vind je Status Aparte. Deze unieke conceptstore heeft alles in huis dat vrouwen boeit. Van accessoires en parfums tot de mooiste juwelen. 
Breuning trouwringen: levenslange perfectie Bij zoiets magisch als een huwelijk hoort een schitterende trouwring. En omdat je een trouwring een leven lang draagt, kies je natuurlijk het perfecte exemplaar. In de Breuning-collectie vind je de nieuwste ringen in alle edelmetalen, waarmee je je huwelijk kan bezegelen.
Ringen met printjes zijn in! Zijn jullie op zoek naar unieke trouwringen, die perfect passen bij jullie liefde voor moeder aarde? Wij spotten een supercoole nieuwe trend in trouwringenland: ringen met natuurlijke printjes! Met een speciale lasertechniek wordt het patroon in de ring gefreesd.
Inloggen