© Ruesch
© Flanders Cut
© Ronald de Boer voor Studio 5982

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.
Roségoud - trendy en romantische trouwringen Verlovings- en trouwringen in roségoud zijn helemaal van deze tijd en zelfs favoriet bij celebrities. Zo dragen Gossip Girl-actrices Blake Lively en Leighton Meester allebei een roségouden verlovingsring. De unieke, romantische kleur ontstaat door de juiste toevoeging van koper en zilver aan geelgoud en staat goed bij elke huidskleur.
Beroemde creaties: verlovingsringen van de royals Stralende diamanten, levendige kleuren en heel veel bling: we laten je de opvallendste ringcreaties van populaire royals zien. Doe hier inspiratie op voor ringen met een koninklijke uitstraling en een vleugje Hollywood-glamour.
Zwart & krachtig: trouwringen in donkere tinten Wie van bijzondere ontwerpen houdt, zal gek zijn op deze zwarte ringen van carbon. Of deze trouwringen nu monochroom zijn of gecombineerd met goudtinten of sprankelende diamanten – ze inspireren!
Romantische ringen met hartjespatronen Superschattig en romantisch zijn ze: ringen met hartjes in het design. Soms goed zichtbaar op één ring, soms verborgen aan de binnenkant van de andere ring of gewoon subtiel verwerkt in beide ringen. Deze hartjesringen staan voor oneindige liefde en intieme verbinding.
10 tips voor de perfecte bruiloftsmanicure Hoe krijg je verzorgde handen en nagels voor je trouwdag? We delen onze favoriete schoonheidsgeheimen.
Inloggen
STYLING