Talentvolle huwelijksleveranciers winnen WIA Award 2020

Op 15 februari 2020 reikte HL BELGIË, de beroepsorganisatie in de Belgische huwelijkssector, voor de tweede maal awards uit aan talentvolle huwelijksleveranciers. De organisatie wil daarmee de Belgische huwelijkssector in de kijker plaatsen.


De eerste in zijn soort
Een awarduitreiking die getalenteerde vakmensen in de schijnwerpers plaatst, is niet nieuw. De Belgian Fashion Awards bijvoorbeeld beloonde reeds gevestigd én opkomend talent uit de Belgische modewereld en de Music Industry Awards (MIA’s) beloont de beste muzikanten. Op 15 februari was de huwelijkssector aan de beurt.


Strenge selectie
Bedrijven die professioneel actief zijn in de huwelijksbranche kunnen zich kandidaat stellen voor de Wedding Industry Awards (WIA’s). Vanaf daar is de selectieprocedure streng. Een internationale jury, onder wie de gevestigde waarde Nicky Vankets en de Nederlandse Liz van de Lande (Dutch Wedding Awards), beoordeelt de projecten tijdens een eerste selectieronde. Hieruit worden enkel de beste kandidaten genomineerd en voorgesteld aan de sector door middel van een votingsysteem. De genomineerden met de meeste punten winnen uiteindelijk de felbegeerde WIA award.


Beste wedding professionals van België
In de laatste 10 jaar kennen we een aanzienlijke groei van wedding planners. Wedding planners zijn de onmisbare Jani’s in de trouwsector te noemen en creëren de meest memorabele droomdag van hun klanten. De genomineerde Liesje Van Haaster van Event’L mocht zo drie WIA awards meenemen naar huis en was de grote winnaar van de avond. Ook Lux Visual Storytellers mocht twee awards in ontvangst nemen voor beste huwelijksfotograaf en beste videograaf. Alle winnaars van 2020 kan u vinden op deze link.


Referentiepunt voor koppels met trouwplannen
Een huwelijk organiseren is onlosmakelijk verbonden met kiezen en knopen doorhakken. Dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Met de steun van enkele belangrijke mediapartners uit de sector waaronder Bruid & Bruidegom Magazine zorgen we ervoor dat koppels met trouwplannen kunnen terugvallen op sterke en vertrouwenswaardige leveranciers. En dat kan bij vele koppels het verschil maken.

 

De Wedding Industry Awards 2020 werd mede mogelijk gemaakt door:
 
Lariva, https://www.lariva.be/
Silverspoon, https://www.silverspoon.be/
Solico, http://www.solico.be/
Decoratieverhuur.be, https://www.decoratieverhuur.be/
Copperhead Events, https://copperhead.events/nl/
Trendy Trouwen, https://www.trendytrouwen.be/
Woorden van Eva, https://www.woordenvaneva.be
HL België, https://huwelijksleveranciers.be/nl
en Bruid & Bruidegom Magazine

 

Categorie:  Trouw- & Feestlocaties,  Nieuws,  Nieuws Tags: WIA's, huwelijksexperten, huwelijksleveranciers, Wedding Industry Awards
Gerelateerde inhoud
Inloggen