In deze editie BE


Het nieuwe magazine:

Trends, tips en inspi

+ Trouwalbum Special

WAUW - wat een kleurexplosie! In deze editie van Bruid & Bruidegom Magazine spelen bloemen de hoofdrol. Want zeg nou zelf; daar wordt iedereen toch blij van? We nemen je mee in de wondere wereld van bruidsbloemen. Van flower fashion tot bloemrijke ringen en onze favorieten voor het bruidsboeket. Of maak een statement door bonte boeketten te combineren met boho bruidsjurken. Ook veel designers laten zich inspireren door flora en fauna. Wij hebben de nieuwste collecties doorgespit en laten je fantastische trouwringen en bridal accessoires zien, geïnspireerd door de natuur. En waar wij zelf helemaal ondersteboven van zijn, is de prachtige, bloemrijke decoratie van Christina Holt. Met haar flower clouds in verschillende stijlen tovert ze elke locatie om tot een sprookje!

Ben je al nieuwsgierig geworden? Bruid & Bruidegom Magazine is te koop bij de betere boekhandel bij jou in de buurt.

We wensen je veel leesplezier! Liefs, team Bruid & Bruidegom Magazine

 

  

  
  

Trouwalbum Special
Na de bruiloft blijf je achter met geweldige herinneringen én een album met prachtige foto’s! Want een professionele bruidsfotograaf weet precies die momenten vast te leggen die jullie dag uniek maken. De special Trouwalbum helpt jullie bij het kiezen van jullie bruidsfotograaf. 

Intiem trouwen...
... op een grootse manier
Je trouwdag is een van de mooiste dagen uit je leven. Door dit bijzondere moment met een klein groepje mensen te delen – bijvoorbeeld alleen met jullie familie of een handjevol goede vrienden – beleef je de dag extra intens. En dat zo’n huwelijksdag ook heel groots kan zijn, laten wij je graag zien.
        
     Bridal talk met Sylvie Meis
De perfecte bridal glow, het belang van ontspannen op je huwelijksdag én het maken van een grande entree – model en presentatrice Sylvie Meis deelt haar gouden tips in dit exclusieve interview!

Bloemenpracht
Van flower fashion tot bloemrijke ringen en onze favorieten voor het bruidsboeket - wij nemen je mee in de wondere wereld van bruidsbloemen! 

         

 

  
 
La vie en rose
Trendstyling in roze
Van ringen en beauty tot accessoires en natuurlijk trouwjurken - wij laten je zien hoe je de kleur roze toepast in een romantische, moderne bruidslook!


Nieuwsgierig? Hieronder vind je een voorproefje. Koop Bruid & Bruidegom Magazine nu snel bij de betere boekhandel bij jou in de buurt óf online.

Inloggen