In deze editie BE

Alles voor jullie trouwdag

Trouwen doe je uit liefde, om dat vast te leggen tijdens een fantastische dag, maar je trouwt natuurlijk ook voor die prachtige jurk. Wij vlogen helemaal naar Zuid-Afrika om de nieuwste bruidsmodetrends voor je te fotograferen. En oh, het was daar zo mooi! We kwamen op de mooiste plekken die we ooit hebben gezien. Mocht je door al die Zuid-Afrikaanse vibes zin krijgen in jullie honeymoon: we laten je een aantal exotische bestemmingen zien in deze nieuwe editie. Naast het vinden van jouw droomjurk moet er nog veel meer geregeld worden voor jullie trouwfeest. Tijdens het plannen kun je soms voor lastige situaties komen te staan. We lossen allerlei wedding dilemma’s voor je op, zodat jullie ontspannen jullie trouwdag tegemoet gaan.

Veel leesplezier!

Leanne van Spronsen
Redactiecoördinator Bruid & Bruidegom Magazine

Zuid-Afrika, here we come

Natuurlijk nemen we je in de nieuwe editie mee achter de schermen bij onze reis naar Zuid-Afrika. Spoiler alert: het was fantastisch! We maakten een modereportage voor de glamourbruid in een chic hotel, sprongen met bruidsjurk en al in het zwembad voor het artikel Pool Party, fotografeerden statement bruidsjurken en nog veel meer moois.

Yummm! Bruidstaarten!

Als we op de redactie ergens dol op zijn, is het wel op bruidstaarten. Dus het is niet helemaal toevallig dat er best een aantal in het magazine staan. Doe inspiratie op met de mooiste, koninklijk witte bruidstaarten en bedenk hoe je jullie bruidstaart wilt presenteren. We laten je ook alles zien over handlettering op je bruiloft en wist je dat je bruidstaart zich daar perfect voor leent?

Vind jouw droomlocatie

Je moet natuurlijk ook érgens trouwen en daarom gratis bij deze editie: de Trouwlocatie Special. In België zijn zo veel prachtige locaties waar jullie kunnen trouwen. Wie weet vinden jullie in deze special de plek waar jullie grote dag zich gaat afspelen.

 De echte experts: bruidsparen

De beste ‘influencers’ en experts voor jullie trouwdag zijn natuurlijk bruidsparen die al in het huwelijksbootje zijn gestapt. We laten hen dan ook weer volop aan het woord. Zo vertellen Piet en Anaïs over hun zomerse bruiloft in Toscane, vindt aanstaande bruid Tirza haar droomjurk en wonnen Douwe en Nathalie het tv-programma ‘Wie heeft de mooiste bruiloft’.
Sneak peek! Blader hier door de preview van de nieuwe uitgave!
Inloggen