In deze editie BE


Alles voor jouw bruidslook!

De eerste keer dat ik mezelf als bruid in de spiegel zag, was een heel bijzonder moment. Daar stond ik dan, in het mooiste kleed dat ik ooit heb gedragen. De visagist werkte de make-up nog een beetje bij en ineens besefte ik: vandaag gaat het gebeuren, ik ga trouwen! Hoe mooi is het als ook jij straks dit moment kan delen met je familie, zoals we je laten zien in de heerlijke modereportage op pagina 36. Droom jij van een first look met jezelf in een soepelvallende trouwjurk (pag. 124) of kies je voor een kleed met een bijzondere warme kleur (pag. 104)? Hoe dan ook, je aanstaande zal je vast vol bewondering opwachten! In deze editie vind je ook veel accessoires die je op je grote dag kan dragen, zoals de langste sluiers en de mooiste trouwringen. Misschien heb je nog geen idee wat jouw ideale bruidslook is... Geen zorgen, in het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine vind je heel veel bruidsjurken en kan je volop inspiratie opdoen voor jullie grote dag. Dus zet een grote pot koffie (of thee) en droom weg bij al dit moois.

Veel leesplezier!

Leanne van Spronsen
Redactiecoördinator Bruid & Bruidegom Magazine

We are family!

Geluksmomenten, vreugdetranen, vlinders in je buik: je trouwdag is best een emotionele gebeurtenis. We laten je zien hoe je dit samen met je hele familie viert. Klaarmaken met je moeder en beste vriendin bijvoorbeeld, een dans met je vader of een onderonsje met je bruidsmeisje. We geven je tips om er zeker van te zijn dat het je gasten aan niets ontbreekt en je zelf ook niets mist op je trouwdag. Lezen dus!

Koppels vertellen

In deze nieuwe editie laten we weer een aantal koppels aan het woord over hun trouwdag. Over een vrije of kerkelijke ceremonie bijvoorbeeld, maar ook over hun persoonlijke geloften en over kinderen op hun trouw. Zo doe je meteen inspiratie op voor je eigen huwelijksdag.

Exotische sfeer

Om erachter te komen wat jouw perfecte bruidslook is, is het handig om een moodboard te maken. We hebben voor jou heel veel inspiratie verzameld met prachtige kleedjes en de mooiste styled shoots! Zoals een reportage in exotische sferen. Van gekleurde trouwjurken tot jurken met kragen: het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine is één groot moodboard!

 Extra! Gratis schoenenspecial

Maar liefst 52 pagina’s boordevol schoenen en accessoires voor bruid en bruidegom: dat is Elsa! Magazine. We laten je de nieuwste schoenentrends zien en geven je tips voor het ultieme draagcomfort. Wist je dat je je bruidsschoenen ook in jouw favoriete kleur kan verven?
Bekijk hier een sneak peek van het nieuwe magazine:
Inloggen