© Inge Kooiman Fotografie
© Kim van den Broek
Barcelona Bridal Fashion Week
Cynthia & Gideon: trouwen tijdens corona Het coronavirus heeft wereldwijd invloed op bruiloften, maar niet op de liefde van Cynthia (33) en Gideon (33) voor elkaar, want die blijft onveranderd. Na lang wikken en wegen over het uitstellen van hun bruiloft hebben de twee besloten alsnog nú te trouwen. Hoe doen ze dat en welke tips hebben zij voor jou? 
Brides-to-be gezocht met een bijzonder verhaal! Wij zijn op zoek naar brides-to-be met een inspirerend verhaal! Heb jij of ken jij iemand die na een moeilijke of bijzondere periode met de liefde van haar leven gaat trouwen? Geef jezelf/haar op voor onze make-over!
LIVEBLOG: Trouwen in tijden van corona? Dít zijn de belangrijkste maatregelen Ben jij van plan binnenkort te gaan trouwen of twijfelen jullie erover om de trouwdatum te verzetten? Let dan op de volgende maatregelen en richtlijnen bij jullie huwelijksvoorbereidingen.
Lees Bruid & Bruidegom Magazine nu 4 weken lang gratis op je GSM of tablet! Hoe leuk is dat? Om de voorpret direct te laten beginnen, activeer vandaag nog je Readly account via onderstaande button.
Nationale Bruidsparen Enquête: win een mini-abonnement van Bruid & Bruidegom Magazine! Bruid & Bruidegom Magazine zit boordevol tips en trends, prachtige foto’s en de mooiste bruidsmode, onder de deelnemers van de Nationale Bruidsparen Enquête 2020 verloten we een gratis mini-abonnement van Bruid & Bruidegom Magazine!
Inloggen