© Sandra Aberg
© Nienke van Denderen
© Ruben Tovergoud
Top Trouwlocaties: de mooiste feestlocaties van België Je hebt de persoon gevonden met wie je wil trouwen, nu moeten jullie nog beslissen wáár jullie het trouwfeest willen vieren. Het kiezen van jullie feestlocatie is een van de leukste en belangrijkste beslissingen die jullie zullen nemen voor de trouwdag. Top Trouwlocaties helpt je kiezen!
Bruidegom: speciaal voor hem! Als vijftig procent van het bruidskoppel speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Daarom is er speciaal voor jou Bruidegom Magazine. Hierin vind je alles wat een bruidegom moet weten over het huwelijksfeest: tips, trends, nieuwtjes en heel veel mode.
LookBook: de nieuwste bruidsmodecollecties Laat je betoveren door de mooiste bruidsmodetrends van het nieuwe seizoen. In LookBook presenteren gerenommeerde bruidsmodemerken hun nieuwe collecties. Je vindt er catwalkbeelden, interviews en achtergrondinformatie over jouw favoriete bruidsmodemerken én de shopadressen om je droomkleed te vinden.
Droomjuwelen: de mooiste ringen van Belgische topontwerpers Zijn jullie nog op zoek naar mooie trouwringen, maar weten jullie niet waar te beginnen? Met de inblad-special Droomjuwelen helpen we jullie alvast een handje op weg in de zoektocht naar de perfecte set!  
Bridal Kids: grootse mode voor de kleinste gasten Of ze nu de ringen komen brengen, bloemblaadjes strooien of samen met de grote gasten genieten van jullie bruiloft: kinderen vormen een vrolijke toevoeging aan de gastenlijst. Natuurlijk willen ook deze minigasten er mooi uitzien op jullie feestelijke dag. Daarom lees je Bridal Kids.
Inloggen