© Rosa Clará
Lichte looks voor de trendy bruid In ons magazine dat sinds 5 september in de krantenwinkels ligt, krijg je alvast een voorproefje van de nieuwste 2020 designercollecties van de grote bruidsmodehuizen. Hierin spelen lichte en luchtige trouwkleedjes de hoofdrol.
Organisatie in de huwelijkssector lanceert WIA’s HL België, de overkoepelende organisatie in de Belgische huwelijkssector, reikte dit jaar voor het eerst de Wedding Industry Awards (WIA’s) uit. De organisatie wil daarmee toekomstige bruidsparen helpen in hun zoektocht naar betrouwbare leveranciers.
Grecotel Olympia Riviera is het ultieme kuuroord Een 5 sterren-hotel in Griekenland is een perfecte uitvalbasis om samen met je kersverse echtgenoot na te genieten van jullie fantastische bruiloft. Helemaal als deze jullie wordt aangeboden!
Nationale Bruidsparen Enquête: win een droomreis! Dromen jullie van een huwelijksreis in de Caraïben, met een kristalheldere zee? Check dan dit: onder de deelnemers van de Nationale Bruidsparen Enquête 2019 verloten we een all-inclusive huwelijksreis van zeven dagen in een van de zes Sandals Resorts op Jamaica!
Yummm! De lekkerste bruidstaartentrends Laat het woordje ‘bruidstaart’ vallen en de meeste mensen beginnen te watertanden. Niet zo verwonderlijk, want bruidstaarten zien er prachtig uit én ze zijn meestal ook heel erg lekker. Het is ook een van onze favoriete trouwonderdelen en daarom hebben we met heel veel plezier de nieuwste taartentrends voor je uitgezocht! 
Inloggen