© Rosa Clará
Speciaal voor u: Het volledige Bruid & Bruidegom Magazine nu gratis op Issuu! In deze gekke tijden verdien jij wel wat afleiding. Daarom heeft Bruid & Bruidegom besloten om de eerste 2020-editie van Bruid & Bruidegom Magazine volledig op Issuu te zetten en beschikbaar te maken voor iedereen!
Help, mijn bruiloft gaat niet door. Wat nu? Alles was tot in de puntjes geregeld voor je bruiloft, maar dan gooit het coronavirus roet in het eten en kan de bruiloft op dit moment niet doorgaan. Gezondheid staat voorop, maar je mag best even een paar traantjes laten. En besef dan dat die mooiste dag in jullie leven echt wel gaat komen, alleen op een later tijdstip. Nog eventjes geduld…
WIN de ringen van jullie dromen! Feeling lucky? Trouwring Magazine biedt jou met het Trouwring Festival de kans om de ringen van jullie dromen te winnen.
Talentvolle huwelijksleveranciers winnen WIA Award 2020 Op 15 februari 2020 reikte HL BELGIË, de beroepsorganisatie in de Belgische huwelijkssector, voor de tweede maal awards uit aan talentvolle huwelijksleveranciers. De organisatie wil daarmee de Belgische huwelijkssector in de kijker plaatsen.
6 tips om van sprookjes werkelijkheid te maken. Je hebt je prince charming gevonden en de verlovingsring schittert aan je vinger. Dan wordt het tijd je droom van een huwelijk waar te maken. Zo gaat het in zijn werk.
Inloggen
BE SB Huwelijksspecialisten
STYLING BFA2020 SB