© Rosa Clará
Lees Bruid & Bruidegom Magazine nu 4 weken lang gratis op je mobiel of tablet! Hoe leuk is dat? Om de voorpret direct te laten beginnen, activeer vandaag nog je Readly account via onderstaande button.
Huwelijk uitgesteld? Hier zijn 8 tips om toch de originele huwelijksdatum te vieren! De bruiloft uitstellen betekent niet alleen langer wachten om eindelijk met de liefde van je leven te trouwen.
Corona-oplossing van Stad Mechelen:”Familie kan huwelijk volgen via livestream” Stad Mechelen deelt wel een hele unieke oplossing voor huwen tijdens de coronacrisis, namelijk een livestream-mogelijkheid om toch de huwelijksdag bij te kunnen wonen!
Download gratis: Bruidmagazine kleurplaat voor de kinderen en win! Voor alle ondernemers die nu met de kinderen thuis zitten: een vrolijke kleurplaat van Bruid & Bruidegom Magazine. Laat uw kinderen deze bruidstaart mooi inkleuren en maak kans op een voucher van € 350 !
Atelier Pronovias 2021 Cruise collection: magische Hollywoodglamour Creativiteit, vakmanschap en couture-ontwerp de kenmerken van Alessandra Rinaudo's nieuwe 2021 Cruise-collectie van Pronovias. Geïnspireerd door Hollywood-sterren en stijliconen, deze elegante trouwjurken zorgen voor een glamour uitstraling op de trouwdag.
Inloggen
BE SB Huwelijksspecialisten
STYLING