© Rosa Clará
Bruidsfoto Award 2020: breng je stem uit op je favoriet en win! Om later met veel liefde terug te kijken op de mooiste dag van je leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd. Zo draagt de Bruidsfoto Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie bij bruidsparen.
Toptrends voor jouw trouw Vers verloofd, helemaal gelukkig en supergemotiveerd om een droomtrouw te plannen? Wij hebben voor jou een moodboard samengesteld met de belangrijkste wedding-trends van nu! 
Fotoshoot in Zuid-Afrika We vlogen met ons team naar Zuid-Afrika om de mooiste bruidsmode te fotograferen. Laat je inspireren door deze geweldige bruidsfotoreportage en krijg een kijkje achter de schermen.
Lichte looks voor de trendy bruid In ons magazine dat sinds 5 september in de krantenwinkels ligt, krijg je alvast een voorproefje van de nieuwste 2020 designercollecties van de grote bruidsmodehuizen. Hierin spelen lichte en luchtige trouwkleedjes de hoofdrol.
Organisatie in de huwelijkssector lanceert WIA’s HL België, de overkoepelende organisatie in de Belgische huwelijkssector, reikte dit jaar voor het eerst de Wedding Industry Awards (WIA’s) uit. De organisatie wil daarmee toekomstige bruidsparen helpen in hun zoektocht naar betrouwbare leveranciers.
Inloggen
BFA2020 SB