© Alexandra Vonk
© Nienke van Denderen

Inspirerende foto's

Organisatie in de huwelijkssector lanceert WIA’s HL België, de overkoepelende organisatie in de Belgische huwelijkssector, reikte dit jaar voor het eerst de Wedding Industry Awards (WIA’s) uit. De organisatie wil daarmee toekomstige bruidsparen helpen in hun zoektocht naar betrouwbare leveranciers.
Top Trouwlocaties: de mooiste feestlocaties van België Je hebt de persoon gevonden met wie je wil trouwen, nu moeten jullie nog beslissen wáár jullie het trouwfeest willen vieren. Het kiezen van jullie feestlocatie is een van de leukste en belangrijkste beslissingen die jullie zullen nemen voor de trouwdag. Top Trouwlocaties helpt je kiezen!
Tips voor jullie ceremoniemeester Er valt heel wat te regelen voor een bruiloft. Dan is het fijn als je de hulp in kan schakelen van iemand die je helemaal vertrouwt: jullie ceremoniemeester! Ons overzicht geeft je een idee van de taken die de ceremoniemeester op zich kán nemen.
18 vragen aan je locatie Je weet met wie je wil gaan trouwen, dan is de volgende belangrijke beslissing wáár jullie je huwelijk willen houden. Stel eerst deze achttien vragen, dan weet je zeker dat jullie je droomlocatie hebben gevonden!
Zo organiseer je het allerbeste feest! Een sfeervolle locatie, goede muziek en gezellige gasten. Dat zijn de onmisbare onderdelen van een goed trouwfeest. Maar jij wilt natuurlijk een GEWELDIG trouwfeest. Eén waarover jullie en jullie gasten nog jaaaren napraten. Hoe je zo’n soort feest organiseert, lees je hier!
Inloggen