Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Voor echte avonturiers: huwen bij zonsopkomst Heb je wel eens gedacht aan een ceremonie met een backdrop van het prachtige licht van de zonsopkomst? Een idee voor wie een superuniek huwelijk wil: trouwen om vijf uur ’s ochtends!
10 fouten die ieder bruidje maakt Je bent net ten huwelijk gevraagd en je staat te po-pe-len om kleedjes te passen en een episch trouwfeest te plannen. Maar pas op! Een hoge dosis enthousiasme in combinatie met een gebrek aan trouwdagorganisatie-ervaring kan ervoor zorgen dat je belangrijke details over het hoofd ziet. We helpen je even…
Eerste hulp bij tropische temperaturen Een prachtige zomertrouw, dat wil ieder koppel wel! Maar wat doe je als de temperatuur op jullie trouwdag boven de 30 graden komt? En hoe zorg je ervoor dat jullie én jullie gasten het hoofd koel houden en er fantastisch uit blijven zien? Even een paar verfrissende ideeën op een rijtje. 
Dagboek van bruid Dorien: de keuze van het kleed! De Gentse Dorien (29) hield voor Bruid & Bruidegom Magazine een dagboek bij waarin ze schrijft over de planning van haar trouw! Deze keer kiest ze een kleed én trouwringen.
Viervoeters op je trouwdag Als een normale dag niet compleet is zonder een knuffel van je favoriete huisdier, dan mag je trouwe viervoeter eigenlijk ook niet ontbreken op dé dag in je leven. Lees hier hoe jij jouw lievelingsdier op een stijlvolle, leuke en vooral diervriendelijke manier kunt betrekken bij de bruiloft. 
Inloggen