Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Buiten huwen: 6 ideeën voor op je festival trouw De vogels fluiten, het zonnetje schijnt en jij weet: het festivalseizoen is een feit. En laten die heerlijk ontspannen, lome en romantische zomermaanden nu perfect aansluiten bij het plannen van een heuse festivaltrouw. 
4 lastige situaties op je trouw mét oplossing Van ruziemakende ouders tot veganistische gasten op een barbecue-huwelijk: bij het plannen van jullie trouwdag kun je als bruidspaar een paar flinke uitdagingen tegenkomen. Geen nood! Hier krijg je oplossingen voor 4 conflictsituaties op een presenteerblaadje aangereikt.
Klein budget, grootse trouw: 4 tips Wil jij een budget trouw? Dat kan! Van een doordeweekse trouw met heel veel gasten in een grote zaal tot een intiem feest met je naasten of een feestje overdag. Met deze vier varianten plan je met een klein(er) budget toch een grootse, onvergetelijke trouw.
Een rustgevende pre-wedding week, 3 tips In de week voor jullie huwelijksdag zijn er natuurlijk nog last-minute klussen. Maar dit is vooral een week om te genieten, ontstressen en toe te leven naar je grote dag. Neem lekker vrij van je werk en zorg voor een ontspannen pre-wedding week met deze 3 tips.
Voor echte avonturiers: huwen bij zonsopkomst Heb je wel eens gedacht aan een ceremonie met een backdrop van het prachtige licht van de zonsopkomst? Een idee voor wie een superuniek huwelijk wil: trouwen om vijf uur ’s ochtends!
Inloggen