Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Gaat jouw bruiloft niet door? Gebruik dit stappenplan Nu corona om zich heen grijpt, kunnen bruiloften die gepland stonden tot en met maandag 6 april niet doorgaan. Raak vooral niet in paniek, want voor ieder probleem is ook een oplossing.
Een weddingplanner? Dit zijn de voordelen! Je gaat trouwen! Een mooie, maar ook drukke tijd breekt aan. Een weddingplanner kan jullie hierbij ondersteunen. Maar wat doet zo’n weddingplanner precies en wat zijn de voordelen? Hier beantwoorden we al jullie vragen.
Toptrends voor jouw trouw Vers verloofd, helemaal gelukkig en supergemotiveerd om een droomtrouw te plannen? Wij hebben voor jou een moodboard samengesteld met de belangrijkste wedding-trends van nu! 
10 tips voor een sprankelende exit Je hebt ze vast voorbij zien komen: die superleuke foto’s van bruidsparen die door een haag van sterretjes hun trouwlocatie verlaten. Lijkt dat jullie ook wat? Lees dan eerst even deze tips. 
Bridesmaids proposal: wil jij mijn bruidsmeisje zijn? Je wilt je liefste vriendinnen, je favo schoonzusje en het buurmeisje-dat-je-al-sinds-de-kleuterschool-kent vragen om je bruidsmeisjes te zijn. Pak het ‘proposal’ origineel aan en ga voor één van onze vijf superideeën!
Inloggen