Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

10 tips voor een sprankelende exit Je hebt ze vast voorbij zien komen: die superleuke foto’s van bruidsparen die door een haag van sterretjes hun trouwlocatie verlaten. Lijkt dat jullie ook wat? Lees dan eerst even deze tips. 
Bridesmaids proposal: wil jij mijn bruidsmeisje zijn? Je wilt je liefste vriendinnen, je favo schoonzusje en het buurmeisje-dat-je-al-sinds-de-kleuterschool-kent vragen om je bruidsmeisjes te zijn. Pak het ‘proposal’ origineel aan en ga voor één van onze vijf superideeën!
Toptrends voor jouw trouw Vers verloofd, helemaal gelukkig en supergemotiveerd om een droomtrouw te plannen? Wij hebben voor jou een moodboard samengesteld met de belangrijkste wedding-trends van nu! 
Buiten huwen: 6 ideeën voor op je festival trouw De vogels fluiten, het zonnetje schijnt en jij weet: het festivalseizoen is een feit. En laten die heerlijk ontspannen, lome en romantische zomermaanden nu perfect aansluiten bij het plannen van een heuse festivaltrouw. 
4 lastige situaties op je trouw mét oplossing Van ruziemakende ouders tot veganistische gasten op een barbecue-huwelijk: bij het plannen van jullie trouwdag kun je als bruidspaar een paar flinke uitdagingen tegenkomen. Geen nood! Hier krijg je oplossingen voor 4 conflictsituaties op een presenteerblaadje aangereikt.
Inloggen