Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

De avonturen van een trouwambtenaar Carina Roemers vertelt over het belang van voor jezelf én je eigen gevoel kiezen, als het om je trouwdag gaat. En vergeet vooral niet om er samen met je partner intens van te genieten!
13 tips & tricks voor je droombruiloft Met deze handige tips & tricks wordt het plannen van je bruiloft een eitje! Wij helpen je met het realiseren van de bruiloft van je dromen.
20 tips voor de bruiloft van je dromen Ben je net begonnen of moet je nog beginnen met het plannen van je bruiloft? Perfect! Met deze tips creëer je het ultieme huwelijksfeest.
Step-by-step trouwen: ja of nee? Veel newlyweds zijn in kleine kring getrouwd en dromen nog van een groot feest met alle vrienden en familie. Wat zijn de voor- en nadelen? Twee collega’s op de redactie bespreken de nieuwe trend van ‘sequel weddings’.
Bruid vs. Bruidsmeisje - Wie betaalt wat? Geld – een tricky onderwerp dat veel mensen lastig vinden om aan te snijden. Bruidsmeisjes steunen de bruid, maar of ze dat ook financieel doen? No worries, wij helpen je op weg! In dit artikel nemen we je mee in het klassieke kostenplaatje voor brides-to-be.
Inloggen