Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Zo vier je samen de huwelijksvoorbereidingen Het plannen van je bruiloft kan behoorlijk wat stress met zich meebrengen. Maar vergeet niet dat jij en je verloofde straks samen trouwen en dat deze ‘planningstijd’ ook gewoon leuk en gezellig hoort te zijn. Probeer daarom tussendoor te genieten van elkaar en van de voorbereidingen.
Huwelijk uitgesteld? Hier zijn 8 tips om toch de originele huwelijksdatum te vieren! De bruiloft uitstellen betekent niet alleen langer wachten om eindelijk met de liefde van je leven te trouwen.
Love is not cancelled Eventbureau Smile uit Aarschot lanceert deze zomer een Coronaproof wedding locatie en ceremonie-concept. Het werd kortgeleden getest op een weide in Aarschot onder de vorm van een ‘styled shoot’ met echte figuranten en dankzij de medewerking van verschillende ondernemers uit de huwelijkssector. 
Waarom een weddingplanner inschakelen? Help! We hebben een weddingplanner nodig. Vindt hier de voordelen van het inschakelen van een weddingplanner.
Hoe overleef je een huwelijk in de zomerhitte? Veel koppels plannen hun huwelijksfeest in het voorjaar of de zomer. Niet voor niets, want vaak kunnen jullie lekker buiten feesten. Maar wat doe je als de temperatuur op je huwelijksdag de dertig graden bereikt? Houd je hoofd koel met deze tips!
Inloggen