© Raisa Zwart Photography
© www.sandraaberg.com

DIY & Decoratie

Van romantisch roze tot de golden twenties en van unieke bedankjes tot een zelfgemaakte photobooth: bruiloftsdecoratie is hip, happening en onwijs leuk. Hier vind je heel veel (DIY-)inspiratie voor de decoratie van jullie bruiloft!

Een snelcursus handlettering Als er één trend is die niet aan je aandacht ontsnapt kan zijn, is het wel dat je overal letters ziet als deco. Ook wel (hand)lettering genoemd. Je geeft er je geloften, favoriete quotes en de papeterie voor je trouw een extra persoonlijke touch mee.
Trouwen in het zwart. Waarom niet? Chic, mysterieus en pure klasse: de bruidsmodewereld is een heel coole trend rijker. Bruiden met lef kiezen voor kleur. En dan niet zomaar een kleur, maar voor de ultieme modeklassieker zwart!
Romantiek en liefde aan het Italiaanse Comomeer Laat je inspireren door het prachtige kleurenpalet van deze styled shoot: zachte pasteltinten gecombineerd met paars en dieprood. Voeg daaraan toe een heel verliefd bruidspaar, een sfeervolle villa aan het Italiaanse Comomeer en prachtige details en je hebt de perfecte inspiratie voor je trouw.
Zoete perfectie: lekkernijen voor je trouwfeest! Je trouwfeest is bij uitstek de gelegenheid om uit te pakken met de allerlekkerste traktaties voor jezelf en jullie gasten. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreide dessertentafel of een zogenaamde sweet table met verschillende soorten gebak en snoepgoed. Begin je al te watertanden? Laat je inspireren door deze heerlijke styled shoot!
Een vleugje fluweel voor je bruiloft Ben je nog opzoek naar een fabulous thema voor jullie trouwdag? Wat dacht je van fluweel? 'A touch of velvet' is helemaal in en wij laten je zien hoe je dat verwerkt in jullie bruiloft.
Inloggen