Je eigen trouwambtenaar kiezen? Lees alles over de babs. De trouwceremonie is het belangrijkste moment van de dag en vormt daarom het hart van jullie. De grote vraag is dan ook: wie gaat jullie in de echt verbinden? Er is meer mogelijk dan je denkt!
De mooiste trouwtradities: dit betekent het Van fladderende duiven tot het uitspreken van jullie eigen geloften: het huwelijk kent heel veel oude én nieuwe tradities. Maar wat is de betekenis achter die rituelen? Wij vertellen het je!
Oude huwelijkstradities krijgen een nieuw jasje Trouwen kent veel mooie tradities, maar het risico van oude gebruiken is dat ze een beetje stoffig kunnen worden. Daarom hebben wij een hippe, moderne twist gegeven aan een aantal conventionele bruidstradities!
Hoe prik je een trouwdatum? Een van de eerste keuzes die jullie maken na het aanzoek, is de datum van jullie trouw. Een dag om even over na te denken, want niet alleen op de dag zelf, maar ook in de jaren daarna wordt dit jullie persoonlijke feestdag! Hier vind je tips voor het prikken van dé datum!
In ondertrouw Jullie huwelijk is natuurlijk dé grote dag. Maar voor het zover is, zijn er nog genoeg andere momenten om te vieren. Zoals de dag waarop je in ondertrouw gaat. Zie het niet alleen als een taak op jullie takenlijstje, maar maak er een feest van!
Inloggen