Bruidsfotografie en -videografie

Naast de trouwringen zijn de bruidsfoto’s de meest tastbare herinnering aan jullie grote dag. Maar hoe vind je de juiste fotograaf en wat is er allemaal mogelijk op het gebied van bruidsfotografie? Hier vind je inspiratie, tips van de professionals én de leukste trends.

De Bruidsfoto Award 2019: dit zijn de winnaars! In een prachtige, industriële loods in het Nederlands Openluchtmuseum werden de winnaars van de BFA 2019 bekendgemaakt. Bruidsfotografen uit heel Nederland en België ontmoetten elkaar in Arnhem om te ontdekken wie er met de prestigieuze award vandoor zouden gaan.
Het Album: vind jullie trouwfotograaf Na de trouwdag blijf je achter met geweldige herinneringen én een album met prachtige foto’s! Want een professionele bruidsfotograaf weet precies die momenten vast te leggen die jullie dag uniek maken. Het Album helpt jullie bij het kiezen van de perfecte bruidsfotograaf.
Tips voor de perfecte trouwfoto's
Van de mooiste dag van jullie leven wil je natuurlijk ook het mooiste aandenken: een prachtig trouwalbum. Daarom huur je al s eerste een geweldige fotograaf in en lees je deze tips goed door. Zo ben je helemaal klaar voor de camera!
Poseren kan je leren Ben je geen topmodel, maar wil je wel net zo mooi op de foto’s staan op je trouwdag? Met deze tips ben je helemaal klaar voor de camera. Smile! 
De tien geboden van een professionele videograaf Zelf filmen of iemand inhuren? Voor ons is er geen twijfel: laat het filmen over aan een professional. We vroegen aan Robin Put van NOAFILM wat de voordelen zijn van een professionele videograaf.
Inloggen