Trouwen in het buitenland

Zoek jij voor jullie bruiloft een wel heel bijzondere trouwlocatie? Wil jij een huwelijk met zongarantie, prachtige uitzichten en hagelwitte stranden? Dan is trouwen in het buitenland de oplossing. Hier vind je alle informatie!

Jambo Safari Club: dé Afrika specialist! Jullie huwelijksreis is iets dat jaren als mooie herinnering bij moet blijven en in Afrika vinden jullie alle ingrediënten om dat mogelijk te maken. Beleef een spannende safari op zoek naar de big five of geniet aan de mooiste tropische stranden. Jambo Safari Club stelt graag geheel in overleg een prachtige huwelijksreis samen naar Afrika.
Met je bruidsjurk op reis: hoe neem je hem mee? Leuk: jullie gaan trouwen in het buitenland! Maarreh… hoe gaat dat met je bruidsjurk? Die wil je niet in je koffer proppen. Geen nood! Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomjurk ongehavend op de plaats van bestemming te krijgen!
Het bruidswoordenboek: liefde in andere talen Ieder land heeft natuurlijk zo zijn eigen huwelijkstradities en –gewoontes. Én een eigen taal! Omdat het altijd leuk is om een kijkje over de grens te nemen, hebben we de leukste vertalingen van ‘bruiloft’, ‘ik hou van jou’ en ‘ja, ik wil’ opgezocht. Daar kun je indruk mee maken!
Trouwen in het buitenland? Dit moet je weten! Gegarandeerd zon op je trouwdag, een moeiteloze overgang naar je huwelijksreis én spectaculaire trouwfoto’s: het zijn een paar van de voordelen van trouwen in het buitenland. Maar als jullie je jawoord over de grens willen geven, is er wel het één en ander waar je rekening mee dient te houden. 
De meest populaire huwelijksbestemmingen Trouwen in het buitenland: alleen deze vier woorden hebben al iets magisch. Maar waar ga je trouwen? Er zijn immers zoveel prachtige plekjes om elkaar het jawoord te geven. Wij hebben de wereld afgezocht en kwamen op deze zeven topbestemmingen!
Inloggen