IJskoude honeymoonbestemmingen

Zijn jullie een echt sneeuwkoppel? Dol op een wit wonderland? Draaien jullie je hand niet om voor een vakantie onder nul? Dan zijn deze ijskoude honeymoonbestemmingen dé inspiratie voor jullie. Pak je sjaal en handschoenen, boek die reis en vier de liefde, übercoole newlyweds!

 

Reykjavik – IJsland

IJsland is hipper dan ooit en dat is goed te begrijpen. Hoofdstad Reykjavik biedt alles dat een pasgetrouwd stel zich maar kan wensen: mooie gebouwen, een ontspannen sfeer en veel cultuur. In de haven van de stad eet je vis die niet verser kan zijn; de vangst van de dag. In alle seizoenen is deze stad een plaatje van een bestemming, maar de winter geeft het toch wel extra magie.

 

Alpe d’Huez – Frankrijk

Je kent het gebied vast van de sponsorfietstochten in de zomer, maar in de winter is dit een waar paradijs voor sneeuwliefhebbers. Prachtige pistes, veel zonneschijn en de Franse cuisine biedt voor ieder wat wils. Zijn jullie festivalgangers? Dan komen je hier goed aan je trekken, want het wereldberoemde Tomorrowland kent nu ook een wintereditie en die vindt hier plaats (van 14 tot 21 maart 2020).

 

Fogo Island – Canada

Als het omliggende gebied Iceberg Alley heet, weet je dat het wel snor zit met die coole bestemming. Fogo Island is in de late lente en vroege zomer het beste aan te doen. Een plek voor echte avonturiers met zijn enorme, indrukwekkende ijsbergen en de kans om walvissen te spotten. Opwarmen na het zien van al dat moois en kouds doe je in een hot tub of sauna, want dat bieden veruit de meeste accommodaties op dit bijzondere stukje Canada.

 

Serfaus-Fiss-Ladis – Oostenrijk

In het prachtige Oostenrijk vind je ’s winters natuurlijk tal van ski-mogelijkheden, maar de Tiroolse stadjes Serfaus, Fiss en Ladis zijn toch wel echte uitblinkers. Deze regio biedt naast allerlei wintersportopties namelijk ook accommodaties, excursies en horeca in het wat luxere segment. Denk: wellnesshotels, toprestaurants en uitjes naar de meest romantische kastelen en natuurgebieden. Dat klinkt een pasgetrouwd stel als jullie vast als muziek in de oren. Viel Spass!

 

Tip:
Op zoek naar het Noorderlicht in Scandinavië? De beste reistijd voor het spotten van de gekleurde zwemen is globaal van september tot maart. Er zijn apps die per dag een voorspelling geven van de verwachte zichtbaarheid, zoals My Aurora Forecast en Northern Lights Aurora Alerts.

 

Categorie:  Huwelijksreizen,  Huwelijksreizen Tags: huwelijksreis, huwelijksreis tips, huwelijksreisbestemmingen, huwelijksreis top 10, avontuurlijke huwelijksreizen
Gerelateerde inhoud
Inloggen