Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspiratie voor decoraties Inspiratie voor drukwerk Inspiratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Trouwen met een industrial chic-decothema Op zoek naar een fantastisch thema voor je grote dag? Wat dacht je van 'Industrial Chic'?
Spoedcursus: Kies jouw XXL-sleep Zó romantisch en sprookjesachtig! Slepen zijn gewoon gemáákt voor prinsessenbruidsjurken. Alles over de klassiekers, moderne varianten, verschillende lengtes en hoe je met een sleep naar het altaar moet lopen lees je hier!
10 tips voor de perfecte bruiloftsmanicure Hoe krijg je verzorgde handen en nagels voor je trouwdag? We delen onze favoriete schoonheidsgeheimen.
Romantische ringen met hartjespatronen Superschattig en romantisch zijn ze: ringen met hartjes in het design. Soms goed zichtbaar op één ring, soms verborgen aan de binnenkant van de andere ring of gewoon subtiel verwerkt in beide ringen. Deze hartjesringen staan voor oneindige liefde en intieme verbinding.
Anna en Jari: een unieke bruiloft Na een jarenlange vriendschap zien Anna Mandemaker en Jari Krutzen ein-de-lijk in wat heel hun omgeving al weet; ze horen bij elkaar! “Het was een fantastische dag! Zonnig weer, heerlijk eten, vriendelijk personeel, prachtige locatie, geweldige hulp, lieve Lola en natuurlijk fantastische gasten!”
Edgy Love: Rock ’n’ Roll als huwelijksmotto! Tatoeages, leren jassen en donkere kleuren - klinkt dat in eerste instantie ongebruikelijk voor een bruiloft? Wij laten je zien hoe je dit spannende huwelijksthema doorvoert. Rock on!
De meest iconische trouwjurken allertijden Op zoek naar je droomjurk, maar geen inspiratie? Wij hebben de twintig meest iconische trouwjurken voor je op een rijtje gezet. En zie jij jezelf al naar het altaar lopen in een Kate Middleton jurk? Wij hebben ook de nieuwste collecties bruidsmode van vooraanstaande designers doorgespit, op jacht naar look-a-likes. Wat is jouw favoriet?
De perfecte outfit voor jouw outdoor wedding Of jullie bruiloft nu in jullie eigen tuin, een weiland van een rustieke boerderij of aan de oever van een romantisch beekje plaatsvindt: de perfecte jurk voor jouw outdoor wedding vind je hier!
8 tips voor het vinden van je droomjurk Het is eindelijk zover, je mag op zoek naar je ultieme bruidsjurk! Maar waar moet je eigenlijk op letten? Wij hebben acht tips op een rijtje gezet, zodat je goed voorbereid op jacht kunt.

3x Moneytalk: Wat kost een bruiloft tijdens corona? Je grote dag wordt er één om nooit meer te vergeten. Maar hoeveel ben je bereid daarvoor uit te geven? Drie bruidsparen vertellen over hun huwelijksbudget en hoe zij hun trouwdag hebben aangepast aan de corona-maatregelen.
Nieuw! De BRUID XXL-Planner Yesss, je gaat trouwen! Maar wanneer ga je op zoek naar jouw droomjurk? In deze checklist vind je alle belangrijke organisatorische punten en handige tips. Je bruiloft plannen was nog nooit zo makkelijk!
Zen wedding: Zo trouw je ontspannen Hoe begin je met plannen? Wat doe je als het regent? Wie moet naast wie zitten en hoe verdeel je het budget? In aanloop naar je bruiloft is het niet eenvoudig om het hoofd koel te houden. Daarom hebben we de ultieme lijst samengesteld waarmee je héél ontspannen kunt trouwen.
Inloggen
BE SB Huwelijksspecialisten
STYLING