© Jessica Photography
© Carina+David


Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspiratie voor decoraties Inspiratie voor drukwerk Inspiratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

De amaryllis: de winter-wonderbloem voor je bruiloft Trouw jij in de herfst of winter? Dan is de Amaryllis de ultieme bloem om in je bruidsboeket te verwerken. Deze imposante en langstelige bloem heeft fluweelzachte bloembladeren en is een echte blikvanger bij jullie Winterwonder Wedding!
IJskoude honeymoonbestemmingen Zijn jullie een echt sneeuwkoppel? Dol op een wit wonderland? Draaien jullie je hand niet om voor een vakantie onder nul? Dan zijn deze ijskoude honeymoonbestemmingen dé inspiratie voor jullie. Pak je sjaal en handschoenen, boek die reis en vier de liefde, übercoole newlyweds!
Coronaproof: Een bijzondere, intieme bruiloft Maak deze zomer speciaal! Met een heerlijk diner gecombineerd met bubbels, gevolgd door een overnachting onder de sterren. In samenwerking met lokale ondernemers biedt FAME Travel Designers een nieuwe wedding formule aan.
Love is not cancelled Eventbureau Smile uit Aarschot lanceert deze zomer een Coronaproof wedding locatie en ceremonie-concept. Het werd kortgeleden getest op een weide in Aarschot onder de vorm van een ‘styled shoot’ met echte figuranten en dankzij de medewerking van verschillende ondernemers uit de huwelijkssector. 
Droomkleed gezocht: romantisch in het kant? Kant is toch wel een van de meest klassieke en populaire stoffen in de bruidsmodewereld. En sinds prinses Kate in een prachtig kanten kleed op haar huwelijk verscheen, is de stof ook onder bruiden een echte hit! Ga jij voor een kleed compleet van kant?
Dít zijn jouw rechten bij het verplaatsen of annuleren van je bruiloft Door de coronamaatregelen moest Tineke binnen 20 (!) dagen opeens van alles regelen en annuleren. Ook de verzekering en alle leveranciers moesten worden benaderd en het hele programma werd omgegooid.
Tina en Wouter: winter wonderland Tina en Wouter kozen voor een huwelijk over twee dagen gespreid. Na het wettelijke gedeelte op vrijdag, gingen ze gezellig met z’n tweetjes eten in een sterrenzaak. De dag nadien voor het kerkelijk huwelijk werden alle registers met vrienden en familie opengetrokken.
15-daagse happy bride challenge LET’S GET HAPPY! Begin met deze 15 dagen-challenge om de gelukkigste bruid te zijn op jouw bruiloft. Krijg energie, verwen jezelf en geniet van je laatste dagen als verloofde. Niets maakt een bruid mooier dan de glans van een goed gevoel. Challenge accepted? 
WIN de ringen van jullie dromen! Feeling lucky? Trouwring Magazine biedt jou met het Trouwring Festival de kans om de ringen van jullie dromen te winnen.
IJskoude honeymoonbestemmingen // Scandinavië Zijn jullie een echt sneeuwkoppel? Dol op een wit wonderland? Draaien jullie je hand niet om voor een vakantie onder nul? Dan zijn deze ijskoude honeymoonbestemmingen dé inspiratie voor jullie. Pak je sjaal en handschoenen, boek die reis en vier de liefde, übercoole newlyweds!
5 tips voor jouw winterwedding Wil je graag in de magische wintermaanden trouwen, maar kan je nog wel wat tips gebruiken? Wij hebben hier de vijf beste tips op een rijtje gezet voor een ideale winter wonderland bruiloft!
De mooiste decoratie voor een winterhuwelijk
Glinsterende sneeuw, blauwe luchten en een temperatuur onder het vriespunt: een winterhuwelijk is gezellig én heel romantisch. Fotograaf Miriam Primik geeft een paar handige tips zodat jouw wintertrouw tot in de details perfect is.
De Bruidsfoto Award 2020: dit zijn de winnaars! Een bijzondere dag vraagt natuurlijk om een bijzondere locatie en daarvoor zijn we bij Molen de Zwaluw in Kesteren aan het juiste adres. Op deze prachtige locatie zijn namelijk de winnaars van de Bruidsfoto Award (BFA) 2020 bekend gemaakt.
LIVEBLOG: Trouwen in tijden van corona? Dít zijn de belangrijkste maatregelen Ben jij van plan binnenkort te gaan trouwen of twijfelen jullie erover om de trouwdatum te verzetten? Let dan op de volgende maatregelen en richtlijnen bij jullie huwelijksvoorbereidingen.
Inloggen
BE SB Huwelijksspecialisten
STYLING SB NL BE Enzoani