Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspriratie voor decoraties Inspriratie voor drukwerk Inspriratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Bruidje in kleur Voor de out-of-the-box bruid, kleurrijke types en voor iedereen die op haar trouw een statement wil maken: onze moderedactie heeft hét idee voor de echte durfal. Trouw in een gekleurd bruidskleedje!
4 lastige situaties op je trouw mét oplossing Van ruziemakende ouders tot veganistische gasten op een barbecue-huwelijk: bij het plannen van jullie trouwdag kun je als bruidspaar een paar flinke uitdagingen tegenkomen. Geen nood! Hier krijg je oplossingen voor 4 conflictsituaties op een presenteerblaadje aangereikt.
Bruidsfoto Award 2020: breng je stem uit op je favoriet en win! Om later met veel liefde terug te kijken op de mooiste dag van je leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd. Zo draagt de Bruidsfoto Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie bij bruidsparen.
Nationale Bruidsparen Enquête: win een droomreis! Dromen jullie van een huwelijksreis in de Caraïben, met een kristalheldere zee? Check dan dit: onder de deelnemers van de Nationale Bruidsparen Enquête 2019 verloten we een all-inclusive huwelijksreis van zeven dagen in een van de zes Sandals Resorts op Jamaica!
Eyecatcher: 3D-bloemen op je kleed We zien het steeds meer: trendy trouwkleedjes vol 3D-bloemen. Zo gemaakt dat het lijkt alsof ze echt zijn. Bloemenpracht van sluier tot sleep: we love it!
De beste muziek voor het allerbeste feest Hoe uitnodigend de dansvloer ook is, de enige manier om hem goed gevuld te krijgen, is door het spelen van de juiste muziek. En ook de openingsdans en het slotnummer kunnen sfeerbepalend zijn. Samen met een expert geven we je tips voor een spetterend feest van begin tot eind! 
Barolorood: het nieuwe trendkleurtje Maak een flink statement in je barolorode trouwpak tijdens je trouw. Hier vind je styling-tips en alles wat je moet weten over deze trendkleur. 
Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief Nieuwe artikelen, geweldige prijzen, handige tips en unieke trends: mis niks op www.bruidenbruidegom.be en schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief.
Klein budget, grootse trouw: 4 tips Wil jij een budget trouw? Dat kan! Van een doordeweekse trouw met heel veel gasten in een grote zaal tot een intiem feest met je naasten of een feestje overdag. Met deze vier varianten plan je met een klein(er) budget toch een grootse, onvergetelijke trouw.
Inloggen
STYLING SB NL BE Enzoani