Bohemian-chic met de jurken van Essense of Australia Van een rustieke buitentrouw tot intiem strandfeest, boho-huwelijken zijn op en top romantisch en helemaal hip. Bruidsmodefabrikant Essense of Australia speelt in op deze trend met een betoverende boho-collectie. Ontdek hier welk boho-kleed het beste bij jou past.
Q&A met Martine Harris van Essense of Australia De nieuwe collecties van Essense of Australia, Stella York, Martina Liana, Martina Liana Luxe en All Who Wander zijn er! Wij spraken met creative director Martine Harris over haar inspiratie voor de nieuwe ontwerpen én over de trends in bruidsmode.
Zeven vragen aan ontwerper Martine Harris van Essense of Australia Hoe is het om als Head of Design bij een van de grootste bruidsmodefabrikanten te werken? Wij vragen Martine Harris alles over haar werk, passie én de nieuwe collecties. Nieuwsgierig? Lees nu verder.
Op avontuur met de nieuwe All Who Wander-collectie! Je volgende grote liefdesavontuur kan beginnen met de ‘A New Adventure’-collectie van All Who Wander! Deze sprankelende collectie - met nieuwe designs boordevol uniek borduurwerk, verfijnde decoraties en vloeiende silhouetten – is een absolute droom voor boho bruiden. Wij hebben onze favorieten uitgelicht.
Stralen als Meghan Markle op je trouw! Na het droomhuwelijk van prins Harry met zijn Meghan willen vrouwen van over de hele wereld slechts één ding: de jurk van Meghan Markle! Ontdek hier bruidsjurken die vergelijkbaar zijn met die van de hertogin van Sussex.
Inloggen
AWW 200x130 Tess ML 200x130 1004 SY 200x130 7083 ESS 200x130 D3066