© Elizabeth Messina

Trends 2020

De lingerie-look: Sexy en elegante trouwkleedjes Sexy meets glamour – in de nieuwe bruidsmode laat jij je van je verleidelijkste kant zien. Deze ultravrouwelijke stijl geeft je bovendien een extra portie zelfvertrouwen. 
Atelier Pronovias 2021 Cruise collection: magische Hollywoodglamour Creativiteit, vakmanschap en couture-ontwerp de kenmerken van Alessandra Rinaudo's nieuwe 2021 Cruise-collectie van Pronovias. Geïnspireerd door Hollywood-sterren en stijliconen, deze elegante trouwjurken zorgen voor een glamour uitstraling op de trouwdag.
Essense Designs: Luchtige-lichte droomkleedjes Bruiloft en zomer ... beiden zijn gemakkelijk om verliefd op te worden! Of je nu in het zuiden gaat trouwen of op een plek die je aan de zon doet denken – de trouwkleden van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana zijn perfect voor de je mooiste dag van het leven.
Glitterjurken: Nooit genoeg glitter Fonkelende bruidsmode voor een stralende bruid. Droom je ervan net als een ster over de rode loper richting het altaar te gaan? Kies dan voor een super-glamorous en glinsterende trouwjurk in hollywood-stijl.
Essense of Australia: De grote comeback van klassieke bruidsmode Prinses Diana, Grace Kelly en Meghan Markle. De vintage-stijl trouwjurken geïnspireerd door stijl iconen, worden dit seizoen benadrukt. Essense of Australia presenteert ook en collectie die varieert van traditionele tot klassieke modellen.
Inloggen
NL BE SB Tres Chic
SB NL BE Lilly SB NL BE Enzoani SB NL BE Allure Bridals