© Elizabeth Messina

Trends 2020

Essense of Australia: Beautiful Love Een nieuw seizoen, nieuwe kleedjes en nieuwe mogelijkheden! Bekroonde trouwjurkontwerper Essense of Australia is terug met een geheel nieuwe collectie voor 2020-bruidjes: Beautiful Love. Ben je klaar om de laatste trends uit de nieuwe collectie te ontdekken?
2021 Le Papillon door Modeca: de mooiste stijlen voor een zomerse bruiloft Droom je van een onvergetelijke zomerbruiloft en de mooiste jurk? Met een romantische droomjurk uit de 2021-collectie Le Papillion van Modeca zal je bruidslook perfect zijn! Bovendien zitten de jurken lekker, dus een draagcomfort gegarandeerd op je grote dag!
Bruidskleding voor prima-ballerina’s Een voorliefde voor de magische bruidsballerinastijl? De designs van delicate tule, romantisch kant en vederlichte details zijn geïnspireerd op een van de mooiste balletstukken ooit gemaakt - het Zwanenmeer van Tsjakovski. 
De lingerie-look: Sexy en elegante trouwkleedjes Sexy meets glamour – in de nieuwe bruidsmode laat jij je van je verleidelijkste kant zien. Deze ultravrouwelijke stijl geeft je bovendien een extra portie zelfvertrouwen. 
Atelier Pronovias 2021 Cruise collection: magische Hollywoodglamour Creativiteit, vakmanschap en couture-ontwerp de kenmerken van Alessandra Rinaudo's nieuwe 2021 Cruise-collectie van Pronovias. Geïnspireerd door Hollywood-sterren en stijliconen, deze elegante trouwjurken zorgen voor een glamour uitstraling op de trouwdag.
Inloggen
NL BE SB Tres Chic
SB NL BE Enzoani SB NL BE Allure Bridals SB NL BE Lilly