© Elizabeth Messina

Trends 2020

Allure Bridals: voor bruid, bruidegom en bruidsmeisjes Bij Allure Bridals draait alles om details, zoals kralenborduurwerk, bloemapplicaties, dramatische halslijnen voor je rug en perfecte drapering. Elk trouwkleed is voorzien van sleutelstukken die het uniek maken en de bruid laten schitteren.
Bruidsjurken 2020: Verleidelijke ontwerpen om dol op te zijn Wil jij je curves op je huwelijksdag in de spotlights zetten? Deze sexy bruidskleedjes van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana benadrukken je vrouwelijke schoonheid. Door de geraffineerde silhouetten en opvallende transparante uitsnedes ben jij de eyecatcher van de dag!
Enzoani 2020: maak een statement! Niets anders dan lovende woorden voor de nieuwe 2020-collectie van Enzoani. Dit bruidsmodemerk overtuigt met de zeer veelzijdige en trendy bruidskleedjes voor het nieuwe trouwseizoen. Laat je betoveren door de verschillende stijlen.
Bruidje in kleur Voor de out-of-the-box bruid, kleurrijke types en voor iedereen die op haar trouw een statement wil maken: onze moderedactie heeft hét idee voor de echte durfal. Trouw in een gekleurd bruidskleedje!
Tule Couture: Stijl-inspiratie voor modebewuste bruidjes Tule is helemaal hip. Ontwerpers zijn dol op deze verleidelijke stof die zich echt niet alleen leent voor weelderige prinsessenkleedjes. We nemen je mee langs de gaafste modellen met een vleugje couture.
Inloggen
NL BE SB Tres Chic
SB NL BE Allure Bridals SB NL BE Lilly SB NL BE Enzoani