© Elizabeth Messina

Trends 2020

Glitterjurken: Nooit genoeg glitter Fonkelende bruidsmode voor een stralende bruid. Droom je ervan net als een ster over de rode loper richting het altaar te gaan? Kies dan voor een super-glamorous en glinsterende trouwjurk in hollywood-stijl.
Essense of Australia: De grote comeback van klassieke bruidsmode Prinses Diana, Grace Kelly en Meghan Markle. De vintage-stijl trouwjurken geïnspireerd door stijl iconen, worden dit seizoen benadrukt. Essense of Australia presenteert ook en collectie die varieert van traditionele tot klassieke modellen.
Trouwen in het zwart: vrouwelijk & gedurfd Jouw bruiloft, jouw feestje. Voor de bruid en bruidegom die niet kicken op wit, rosé of blauw is er gedurfd zwart. Had je ooit al eens bedacht hoe gaaf dat kan zijn? Ontdek wat zwart voor jou kan doen op je grote dag.
Modeca pronkt met de mooiste off-shoulder-jurken Naast diepe decolletés en spannende ruguitsnedes ligt de focus dit seizoen op de schouders. Geen wonder natuurlijk, want off-shoulder-jurken zien er waanzinnig elegant uit en staan elke bruid.
Bohemian-chic met de jurken van Essense of Australia Van een rustieke buitentrouw tot intiem strandfeest, boho-huwelijken zijn op en top romantisch en helemaal hip. Bruidsmodefabrikant Essense of Australia speelt in op deze trend met een betoverende boho-collectie. Ontdek hier welk boho-kleed het beste bij jou past.
Inloggen
NL BE SB Tres Chic
SB NL BE Enzoani SB NL BE Allure Bridals SB NL BE Lilly