Trends 2021

Q&A met Martine Harris van Essense of Australia De nieuwe collecties van Essense of Australia, Stella York, Martina Liana, Martina Liana Luxe en All Who Wander zijn er! Wij spraken met creative director Martine Harris over haar inspiratie voor de nieuwe ontwerpen én over de trends in bruidsmode.
Family portrait - MAMA X PAPA X BABY Een liefdesbaby maakt niet alleen je leven rijker, het maakt je trouwdag ook bijzonder. En dat je er fashionable uit kunt zien met een baby op je arm, bewijzen wij met deze wonderschone bruidsmodereportage. Wij smelten bij de aanblik van deze foto’s.
Bruidsjurken met sexy split Het wordt een verleidelijk jaar! Als het op bruidskleding aankomt, vertrouwen veel ontwerpers op sensuele modellen met een sexy split. Deze trouwjurken zijn niet alleen glamoureus, maar een absolute blikvanger!
Armed angels - edgy bridal beauty Powervrouwen opgelet! Deze bruidsmodestijlen zijn voor alle brides-to-be, die een dramatische, coole en edgy bruidslook willen. En dat is precies wat we voor jou hebben geselecteerd: krachtige mode-highlights!

Interview: Rosa Clará over klassieke trouwjurken Hoera! We vieren 25 jaar Rosa Clará! Ter ere van het fantastische jubileum hebben we een exclusief interview met oprichtster en hoofdontwerpster Rosa Clará.
Inloggen
SB NL BE Tres Chic