© Elizabeth Messina

Trends 2021

Eglantine Creations: French Chic 2021 Elegant, romantisch en vrouwelijk: de ontwerpen van het Franse bruidsmodelabel Eglantine Creations staan bekend om deze stijl. In de gloednieuwe 2021-collectie kunnen bruiden zich verheugen op trouwjurken met delicaat kant, magische bloemendetails en dromerige halslijnen.
Trouwjurken met statement mouwen Op zoek naar een bruidslook met een wow-factor? Wij hebben ze gevonden! Van pof tot trompetmouwen, deze modellen zijn de belichaming van ‘wow’!
Carré-decolletés: Comeback van de vierkante cut-out Het carré-decolleté, overgewaaid uit het modebewuste Frankrijk, viert op stijlvolle wijze haar terugkeer. Maak een fashion-statement op je t rouwdag en kies een jurk met een vierkante uitsnede.
Berry Look: Zoete bessentonen voor de bruid Een trouwjurk in de kleur van frambozen, bessen en kersen. Onze favoriet voor de bruid die houdt van kleur en gaat voor een extravagante look. 
Stella York: nieuw seizoen, nieuwe bruidsmode Met de nieuwste collectie trouwjurken van Stella York staat niets je sprookjeshuwelijk in de weg. De collectie is ontworpen om je persoonlijke stijl te omarmen en je liefdesverhaal te vieren als nooit tevoren.
Inloggen
SB NL BE Lilly
SB NL BE Enzoani SB NL BE Allure Bridals