© Elizabeth Messina

Trends 2019

Trouwen in het zwart. Waarom niet? Chic, mysterieus en pure klasse: de bruidsmodewereld is een heel coole trend rijker. Bruiden met lef kiezen voor kleur. En dan niet zomaar een kleur, maar voor de ultieme modeklassieker zwart!
Maatje meer? Maatje mooier! XS of XXL: elke bruid droomt ervan om haar perfecte trouwkleed te vinden. En nee, het is tegenwoordig (gelukkig!) echt niet meer lastig om als curvy bride op zoek te gaan je droomjurk. Er is zoveel keuze! Wij helpen je bij de zoektocht naar dé trouwoutfit.
Le Papillon by Modeca: echte showstoppers! Prachtige details, trendy ontwerpen en een fijne pasvorm zijn de kenmerken van Le Papillon by Modeca. Deze collectie van het Nederlandse merk geeft je een gevoel van bovennatuurlijke schoonheid. Ben jij op zoek naar een showstopper-bruidsjurk? Lees snel verder!
Zo draag je een sleep en zo lang kan 'ie zijn Veel bruiden dromen van een trouwkleed met een lange, schitterende sleep. Zie je al voor je hoe je als een verbluffend mooie prinses vol zelfvertrouwen je grote liefde tegemoet loopt? Wij vertellen je alles wat je moet weten over de sleep. 
Trouwen in boho-stijl met de kleedjes van Stella York Een rustiek schuurfeest, een tuinfeest met een barbecue of een rooftop party in de stad: er zijn zoveel manieren om een boho-trouw te vieren. Natuurlijk mag een speelse, luchtige trouwjurk daarbij niet ontbreken. Bij Stella York vind je waar je naar op zoek bent.
Inloggen
NL BE SB Enzoani
NL+BE BA Sincerity SIN BE BA Essense