Trends 2021

De meest iconische trouwjurken allertijden Op zoek naar je droomjurk, maar geen inspiratie? Wij hebben de twintig meest iconische trouwjurken voor je op een rijtje gezet. En zie jij jezelf al naar het altaar lopen in een Kate Middleton jurk? Wij hebben ook de nieuwste collecties bruidsmode van vooraanstaande designers doorgespit, op jacht naar look-a-likes. Wat is jouw favoriet?
Build your dress Hoe persoonlijker, hoe beter. Trouwjurken die de bruid helemaal naar wens kan aanpassen zijn dan ook hartstikke trendy. Van de kleur tot de bandjes tot details in de jurk. Mix en match is populairder dan ooit.
Trend: Body contour Wie had dit kunnen bedenken? In 2021 dragen we niet alleen shapewear onder onze trouwjurk, het wordt het hoofdbestanddeel van de trouwjurk zelf! Deze nauwsluitende trouwjurken zijn helemaal de trend en laten je figuur nog beter uitkomen.
Minimalistische bruidsjurken met een groots effect! Micro-bruiloften zijn trendy! Maar betekent dat, dat de bruid moet afzien van haar grootse entree? Zeker niet! Hier vind je de mooiste, minimalistische trouwjurken met een grandioos effect.
De grote bruids make-over: behind the scenes Met keuze uit ruim 50 verschillende bruidsjurken uit de nieuwste 2021-collecties, 14 paar schoenen en oneindig veel accessoires, mochten de vijf aanstaande bruiden hun favoriete bruidslooks uitproberen. Tranen en gelach wisselden elkaar af, het was een dag die ze nooit meer zullen vergeten!
Inloggen
ML 200x130 1004 SY 200x130 7083 AWW 200x130 Tess ESS 200x130 D3066