De dot is hot!

De knot is tijdloos mooi en op het moment ook nog eens supertrendy. Kijk maar eens naar de Chanel-show tijdens de fashion week in Parijs. En ook prins Harry’s stijlvolle vrouw Meghan koos tijdens haar tweede officiële optreden voor een hippe messy bun en voor haar bruiloft een chique versie. De dot is de perfecte haarstijl voor een klassieke bruid en wij tonen je de mooiste varianten.

1. Hoog, hoger, hipster! 
Een hippe losse ot bovenop het hoofd met een paar losse lokken en kleine bloemen voor een fleurig accent.  
FOTO Ella Rose

2. Tijdloos mooi
De klassieke lage chignon-dot met het haar strak naar achter gekamd. Perfect afgewerkt met een mooi haarsieraad. En kijk eens hoe geweldig dat rugdecolleté uitkomt, wauw!
FOTO Weise

3. On the side
Ook très chic: een lage dot aan de zijkant van je hoofd. De mini-birdcage maakt het kapsel fijntjes af en geeft het een echte bridal touch.
FOTO Bianco Evento

4. Met sluier
Een dot kan je ook prachtig combineren met een lange sluier, of je nu kiest voor een lage dot of juist eentje on top. Een paar losse lokken, bloem in het haar en stralen maar!
FOTO Sincerity

5. Get the boho-look
Voor het populaire boho-effect draag je je dot zo los en messy mogelijk. Door plukken haar te draaien of te vlechten maak je het kapsel helemaal af. 
FOTO Diane LeGrand

6. Powerdot
Een extra voordeel van de dot: hij laat zowel je jurk als je gezicht fraai uitkomen. Hier is het haar ook strak naar achter gekamd met een scheiding in het midden, en zit de dot hoog achterop het hoofd. We like.
FOTO Morilee 

7. Ballerina stijl
Het haar is eerst gevlochten en vervolgens in een kleine, elegante dot gedraaid. Het witte lint geeft de look een lief en speels accent. 
FOTO Rosa Clará
Categorie:  Nieuws,  Bruidskapsels & Beauty Tags: bruidskapsel, hoe bruidskapsel maken, bruidskapsel met knot, bruidskapsel voorbeelden, knot, bruidskapsel trend
Gerelateerde inhoud
Inloggen