© Noblesse bridal fashion

Inspirerende foto's

Klassieke trouwkapsels met een moderne twist Ieder bruidje gaat op zoek naar de perfecte haarstijl voor haar grote dag. Om je te helpen kiezen hebben we drie moderne interpretaties van klassieke bruidskapsels verzameld. Welke is jouw favoriet?
De dot is hot! De dot is tijdloos mooi en op het moment ook nog eens supertrendy. Zo koos prins Harry’s stijlvolle vrouw Meghan tijdens haar tweede officiële optreden voor een trendy messy bun en voor haar trouwdag een chique versie. De dot is de perfecte haarstijl voor een klassieke bruid en wij tonen je de mooiste varianten.
Mooi nonchalant met messy bruidskapsels Het perfecte kapsel is natuurlijk essentieel voor je bruidslook. Heb je al eens gedacht aan zo’n leuke Instagram-waardige messy look? Wij helpen je vast een stukje op weg met deze vier fantastische messy hairstyles. Uiteraard met handige tips & tricks!
Bloemige kapsels voor jouw trouw Een prachtig bruidskapsel heb je – met wat hulp van je kapper – zo voor elkaar. Hoe? Door je kapsel te pimpen met een mooie bloemenkrans, bloementiara of gewoon een enkele bloem. Hip en romantisch. Mooi!
Handige tips voor lastminute-schoonheidsproblemen Op je trouw wil je natuurlijk de allermooiste versie van jezelf zijn. Dan zit je niet te wachten op een puist of andere schoonheidsdrama’s. Gelukkig zijn de meeste probleempjes goed te voorkomen. En mocht het toch misgaan, dan kan jij met deze tips ieder drama de baas!
Inloggen
BE SB Huwelijksspecialisten
SB NL BE Allure Bridals SB NL BE Enzoani SB NL BE Lilly