© JLM
© Kelsey Rose

Bruidsgasten

Natuurlijk wil je jullie grote dag delen met de belangrijkste mensen in jullie leven. En zij willen zich natuurlijk netjes kleden voor zo’n belangrijk evenement. Speciaal voor deze speciale gasten vind je hier handige modetips en meer.

Mini me make-over Onze studio vulde zich voor deze editie met vier aanstaande bruiden met hun dochters voor een ware “mini me” make-over. Samen met een geweldig haar & make-up team toverden wij ze om tot ware bruiden en bruidsmeisjes. 
Top 3 gastenbedankjes Wil jij niet de traditionele bieropener met jullie namen erin gegraveerd meegeven aan jullie huwelijksgasten? Kies dan voor iets unieks, een toffe gadget en misschien iets duurzaams? Wij hebben alvast drie superleuke bedankjes voor je op een rij gezet!
3 tips voor gelukkige gasten: samen proosten Jullie zijn natuurlijk het stralende middelpunt op jullie grote dag. Maar… zonder gasten geen feest! Wij geven je drie leuke tips om op unieke wijze samen met je gasten te proosten.
Stralende bruidsmeisjes in jurken van Taratata Bruidsmeisjes op je trouw zijn als de kers op de taart. Zij mogen, net als jij, stralen in een prachtige jurk. Taratata in Maasmechelen is al bijna 20 jaar een begrip in de wereld van bridal kids en heeft een zeer uitgebreid aanbod van vooraanstaande merken. 
Hoe maak ik een gastenlijst? Hoe kies je wie er wel en niet op de gastenlijst komen te staan? Wij vroegen weddingplanners Astrid Blaauw, Colinda van Dijk en Eveline Brand om tips voor het samenstellen van de gastenlijst.
Inloggen
SB NL BE Allure Bridals