© Kelsey Rose
© JLM

Bruidsgasten

Natuurlijk wil je jullie grote dag delen met de belangrijkste mensen in jullie leven. En zij willen zich natuurlijk netjes kleden voor zo’n belangrijk evenement. Speciaal voor deze speciale gasten vind je hier handige modetips en meer.

Stralende bruidsmeisjes in jurken van Taratata Bruidsmeisjes op je trouw zijn als de kers op de taart. Zij mogen, net als jij, stralen in een prachtige jurk. Taratata in Maasmechelen is al bijna 20 jaar een begrip in de wereld van bridal kids en heeft een zeer uitgebreid aanbod van vooraanstaande merken. 
4 tips voor gelukkige gasten: handigheidjes! Jullie zijn natuurlijk het stralende middelpunt op jullie grote dag. Maar… zonder gasten geen feest! Wij geven je vier tips om je gasten op-en-top te verwennen met leuke handigheidjes.
Tailormade bruidskleding voor de kids De ‘Place to be’ wanneer u kleding zoekt voor uw bruidskindjes vanaf 2 jaar (kan ook kleiner) tot 20 jaar! Zeer groot aanbod suitekleding voor jongens en meisjes! Tevens zijn er aangepaste schoenen en accessoires te verkrijgen zodat de kids in één adem en van kop tot teen ‘in orde’ zijn voor de grote dag!
Wil je bruidsmeisjes? Dit moet je doen! Oké: je hebt bedacht dat het leuk zou zijn om een team van bruidsmeisjes te hebben. Maar wat nu? Wat zijn de eerste dingen die je moet vragen of doen? We helpen je hier alvast op weg. Van hoe je ze vraagt tot hoe je ze bedankt.
Zo vermaak je de kleintjes op jullie dag! Heel wat koppels twijfelen of ze kinderen zullen uitnodigen op hun trouwdag. Er bestaan nochtans heel wat leuke manieren om kinderen bij het gebeuren te betrekken. En al eens aan een weddingnanny gedacht? Weddingplanner Brigitte Kater van Perfect Celebrations geeft enkele tips.
Inloggen
SB NL BE Allure Bridals