© Kelsey Rose
© JLM

Bruidsgasten

Natuurlijk wil je jullie grote dag delen met de belangrijkste mensen in jullie leven. En zij willen zich natuurlijk netjes kleden voor zo’n belangrijk evenement. Speciaal voor deze speciale gasten vind je hier handige modetips en meer.

Tips voor een bruiloft met baby Een baby op je bruiloft hoeft helemaal geen probleem te zijn. Met deze tips & tricks ben je overal op voorbereid en wordt jullie liefdesbaby een mooi onderdeel van de grote dag!
Cap'a di Carina: betoverende hoeden en haarjuwelen op maat Bent u te gast op een bruiloft of heeft u een stijlvol event in het vooruitzicht? Maak uw look compleet met een prachtig haaraccessoire van Cap’a di Carina! 
Mini me make-over Onze studio vulde zich voor deze editie met vier aanstaande bruiden met hun dochters voor een ware “mini me” make-over. Samen met een geweldig haar & make-up team toverden wij ze om tot ware bruiden en bruidsmeisjes. 
Top 3 gastenbedankjes Wil jij niet de traditionele bieropener met jullie namen erin gegraveerd meegeven aan jullie huwelijksgasten? Kies dan voor iets unieks, een toffe gadget en misschien iets duurzaams? Wij hebben alvast drie superleuke bedankjes voor je op een rij gezet!
3 tips voor gelukkige gasten: samen proosten Jullie zijn natuurlijk het stralende middelpunt op jullie grote dag. Maar… zonder gasten geen feest! Wij geven je drie leuke tips om op unieke wijze samen met je gasten te proosten.
Inloggen