© www.weddingconcepts.co.za
© Noblesse bridal fashion

Bruidsaccessoires

Een bruid is niet compleet zonder haar trouwjurk, maar vergeet vooral ook de accessoires niet; die maken het plaatje pas écht compleet. Hier lees je hoe je de perfecte schoenen vindt en de mooiste bruidslingerie.

Stijlicoon Audrey Hepburn Audrey Hepburn is een stijlicoon voor velen. Wil jij op je bruiloft stralen als Audrey? Get the look!
Maak je eigen statement parelhoed! Stylist Jody waagde zich aan deze DIY en maakte een statement-hoed versierd met parels. Met de stap-voor-stap instructies creëer je binnen een handomdraai zelf zo’n fantastische bruidsaccessoire!
Praktische hulpmiddelen voor je big day Bruidsmeisjes, vrienden, familie; al je dierbaren staan voor je klaar op de grote dag. Maar er zijn een aantal kleine helpers die met weinig moeite een grote impact kunnen hebben!
De perfecte outfit voor jouw outdoor wedding Of jullie bruiloft nu in jullie eigen tuin, een weiland van een rustieke boerderij of aan de oever van een romantisch beekje plaatsvindt: de perfecte jurk voor jouw outdoor wedding vind je hier!
Decothema: Mysterious Jungle Een thema biedt een compleet plaatje voor jouw bruiloft. Wij zetten de mooiste ideeën voor een bruiloft jungle style voor je op een rijtje, met keuze uit talloze creatieve decoratiemogelijkheden.
Inloggen
BE SB Huwelijksspecialisten
NL BA Elsa