© Iris@dutchandfamous.com
© www.weddingconcepts.co.za
© Robbert Beck

Bruidegomsmode 2020

Klassiekers voor de bruidegom Klassieke bruidegomsoutfits zijn populairder dan ooit. Om je te helpen bij jouw zoektocht naar de perfecte trouwoutfit, stellen we de absolute klassiekers alvast aan je voor.
Barolorood: het nieuwe trendkleurtje Maak een flink statement in je barolorode trouwpak tijdens je trouw. Hier vind je styling-tips en alles wat je moet weten over deze trendkleur. 
Vier kraagjes voor de bruidegom, welke kies jij? Een mooi kraagje maakt je bruidegomslook. Onder elk soort kostuum kun je een ander overhemd dragen, met verschillende soorten kragen. We vertellen je welke kragen trendy zijn en hoe je ze het best combineert met de rest van je outfit.
Twee trouwpakken voor de bruidegom Een trouwpak uitzoeken is een groot avontuur, zeker als je in het dagelijks leven nooit een pak draagt. Je huwelijksdag is dan ook bij uitstek het perfecte moment om uit te pakken, dus waarom niet meteen een tweede outfit? Wij noemen het: de wisseltruc.
Een gezellige vrijgezellen: zo doe je dat Het is officieel je laatste avond als vrijgezel. Dan mag je je best uitleven! Hier vind je tips voor de organisatie, maar vooral voor een onvergetelijk feest! Ben je culinair, cultureel of sportief aangelegd? Dan vind je hier je gading.
Inloggen
NL SB Immediate