© Iris@dutchandfamous.com
© www.weddingconcepts.co.za
© Robbert Beck

Bruidegomsmode 2019

Beleef je mooiste dag in het mooiste kostuum De ontwerpen van Carlo Pignatelli zijn het toonbeeld van klasse en vakmanschap. Met een kostuum uit de Cerimonia-collectie verzeker je je van een exclusieve look in echt Italiaanse stijl. Trouwkostuums van hoge kwaliteit die zich perfect laten combineren met stijlvolle accessoires. 
#TROUWKRIEBELS Wilvorst heeft een grote passie voor huwelijken en biedt de perfecte feestelijke outfit voor elke bruidegom en zijn team in de Wedding Guide 2019. Bekijk hier de stijlvolle collecties Aftersix en Cool Wedding.
Trouwkostuums CERIMONIA by Carlo Pignatelli De wereldberoemde bruidegomsmodefabrikant Carlo Pignatelli kan bouwen op 50 jaar creatieve ervaring. En die creativiteit is ook het middelpunt van de nieuwe Cerimonia-collectie in 2019. Vind hier jouw trouwkostuum!
Een gezellige vrijgezellen: zo doe je dat Het is officieel je laatste avond als vrijgezel. Dan mag je je best uitleven! Hier vind je tips voor de organisatie, maar vooral voor een onvergetelijk feest! Ben je culinair, cultureel of sportief aangelegd? Dan vind je hier je gading.
Cursus das strikken
Daar sta je dan, klaar voor de mooiste dag van je leven. Alleen wil je nog even de puntjes op de i zetten met je speciaal voor de trouwdag uitgekozen das of strik. Maar hoe maak je die knoop ook alweer? Met deze superhandige ‘how to’ zie je er gestrikt euh.. gelikt uit.
Inloggen
NL SB Immediate