© www.weddingconcepts.co.za
© Robbert Beck
© Iris@dutchandfamous.com

Bruidegomsmode 2020

Wilvorst: feestelijke trends voorjaar/zomer 2020 Wedding à la Wilvorst: Bij de bruidsmodespecialist vindt elke bruidegom een passende outfit in zijn smaak.
De royal klassieker herontdekt Wil je elegant en feestelijk als in een echt sprookje verschijnen op jullie mooiste dag? Dan is de Morning Cut de perfecte keuze voor de bruidegom. We horen je denken: Morning Cut?! Nog nooit van gehoord. Daarom geven we hier een klein lesje in bruidsmode know-how voor de man.
Trend voor de bruidegom Bruidegoms opgelet! Aankomend trouwseizoen steel jij de show op jullie trouw met de nieuwste trend: mix & match je trouwpak. Denk aan opvallende schoenen, print op print, en het combineren van verschillende kleuren in jouw outfit. Eyecatcher op eyecatcher, zodat ook jij er echt stáát op je grote dag!
Klassiekers voor de bruidegom Klassieke bruidegomsoutfits zijn populairder dan ooit. Om je te helpen bij jouw zoektocht naar de perfecte trouwoutfit, stellen we de absolute klassiekers alvast aan je voor.
Barolorood: het nieuwe trendkleurtje Maak een flink statement in je barolorode trouwpak tijdens je trouw. Hier vind je styling-tips en alles wat je moet weten over deze trendkleur. 
Inloggen
BE SB Huwelijksspecialisten
NL SB Immediate STYLING