We love curves! 

JURK: Curves by Modeca

De zoektocht naar je droomjurk is een magische reis. Omarm je curves en wees trots op je vrouwelijke rondingen!

Plus-size fashion is niet meer weg te denken uit de bruidsmodewereld. En daar zijn wij natuurlijk superblij mee! Van een prinsessenjurk met tulen rok tot een strak model of een sexy mermaidjurk: elke bruid kan de perfecte trouwjurk vinden. Maatje meer? Maatje mooier!

Accent op curves

Wees trots op je figuur en vrouwelijke rondingen, ze mogen best geaccentueerd worden. Let alleen wel op de stof van je jurk, want fijne en zachte stoffen zoals crêpe en chiffon tekenen behoorlijk. Gevoerde stoffenzorgen juist voor extra steun. Laat je in alle rust adviseren en vertrouw op de ervaring en expertise van de professionals bij jouw bruidsmodespeciaalzaak. Je bent bij hen in goede handen, ook als je zelden een jurk draagt, onzeker bent over je figuur of geen idee hebt wat je mooi staat.

Geen standaardmodel

Rebecca Nutbeij is eigenaresse van De Sluier Curves in Arnhem. In deze bruidsmodezaak kun je trouwjurkenpassen tot en met maat 68, met mogelijkheden voor nog groter. “Alle bruiden hebben onzekerheden over het passen, echt niet alleen de plussize-dames. Door onze grote collectie merk je dat je geen uitzondering bent! Gelukkig is een A-lijn allang niet meer het standaardmodel voor plussize-modellen. Als je happy bent met jezelf, mag je dat laten zien. Een figure hugging-trouwjurk of een aansluitend fishtail-model kunnenprachtig staan. Ook onze lingerie en accessoires zijn ook afgestemd op de vollere bruid.”

Bruidslingerie

Zeker als je gezegend bent met een grote cupmaat (de Nederlandse vrouw heeft gemiddeld een cup D), is het handig om naar een professional te stappen. Laat bijvoorbeeld goed je behamaat opmeten. Wist je dat tachtig procent van de vrouwen een verkeerde maat draagt? Een beha zit perfect als er niets spant, snijdt of open staat. Testje: strek je armen recht naar voren. Als de beugel van de beha omhoog schuift, is de cup te klein. Beha of korset, glad of met kant? Dat is net wat je zelf wilt. Fashiontape en transparante bandjeszijn ook handig.

Jouw beste versie

Kleemeier heeft naast prachtige bruidsjurken óók een uitgebreide collectie bruidslingerie in grote maten.“Goedzittende lingerie is zeer belangrijk, want het beïnvloedt de fitting van je jurk”, zegt Sonja Hoier, designer bij Kleemeier. “Sommige bruiden willen probleemzones verdoezelen, daarvoor hebben wij speciale korsetten en shapewear in onze collectie. De pasvorm is perfect afgestemd op plussize-bruiden, zodat de lingerie comfortabel zit en niet knelt. Pluspunt-het zorgt ook voor een mooie houding.” Sonja’s gouden tip: “Zorg voor de juiste maat en pas de lingerie vóórdat je de eerste jurk gaat passen. Met de juiste lingerie laat je de beste versie van jezelf zien en kun je alle soorten bruidsjurken aan!”

 

”Als je happy bent met jezelf mag je dat laten zien.”- Rebecca Nutbeij