De nieuwe magie van Modeca Brand story

Al ruim 75 jaar brengt Modeca de Magie naar haar bruiden. Het Nederlandse merk maakt een statement in de wereld van de bruidsmode. De ontwerpen bevatten vrouwelijke silhouetten en zijn klassiek en modern tegelijk. Let's embrace the Magic of Modeca.

De nieuwe Magie van Modeca

Modeca staat voor de perfecte jurk met de perfecte pasvorm. Met hun nieuwste collecties; de Adorious Collection bij Modeca, de Blissful Collection bij Le Papillon, de Victoria Collection bij Curves en de Zephyr Collection bij Couture, vervult Modeca een belangrijk doel – het perfecte plaatje voor elke Modeca bruid op haar grote dag.

Laat de Modeca Magie beginnen..

Adorious Collectie

De Adorious Collectie neemt je mee op een avontuur naar de Italiaanse romantiek. Deze collectie is voor de elegante, romantische, klassieke bruid die houdt van tijdloze mode en tegelijkertijd modern en trendy is. Prachtige baljurken, moderne fit & flare-jurken die je figuur perfect accentueren, de lichte en luchtige A-lijn silhouetten brengt de collectie naar het volgende niveau.

Met de Adorious Collection zullen alle bruiden de magie van Modeca omarmen.

____________________

Blissful Collectie van Le Papillon

De Blissful Collectie van Le Papillon is de “Dare to Wear” collectie. Gecreëerd en samengesteld voor de unieke individuele bruid die zelfverzekerd is en weet wat ze wil. De stijlen variëren van simplistische en verfijnd tot sexy en nauwsluitend. De Blissful collectie bevat hoogwaardige stoffen met sprankelende delicate versieringen en doorschijnende elementen in meerdere ontwerpen.

De Blissful collectie van Le Papillon brengt de innerlijke fashionista in alle bruiden naar boven.

____________________

Victoria Collectie van Curves

De Victoria Collectie van Curves is geïnspireerd door de zelfverzekerde bruid die niet bang is om haar curves te omarmen. Deze prachtige collectie bevat een perfecte combinatie van de klassieke, traditionele en romantische jurken even als de meer gedurfde, sexy jurken. De plus size bruidsjurken van Modeca hebben een slim binnenwerk die extra ondersteuning geeft, zodat elke bruid zich zelfverzekerd en comfortabel voelt. De perfecte trouwjurk voor de grote dag.

____________________

Zephyr Collectie by Couture

De Zephyr Collectie by Couture is ontworpen voor de luxueuze bruid, die houdt van sprankelende versieringen en high-end details. Fashion-forward designs en verfijnde materialen ontmoeten elkaar in deze luxe lijn van Modeca. Van verfijnde aansluitende silhouetten tot romantische prinsessenbaljurken, deze collectie heeft het allemaal. Met de jurken uit de Couture lijn van Modeca maakt elke bruid een statement.

Deze prachtige collecties van Modeca zijn gelanceerd. Vind jouw droomjurk in een bruidsboetiek in de buurt, via de Modeca store locator op www.modeca.com

Let´s spread the Modeca Magic!