Win Trouwringenvoordeel.nl shoptegoed t.w.v. 250 euro Prijsvraag

Wat is er nou leuker dan het uitzoeken van jullie trouwringen? Jullie ringen uitzoeken met korting natuurlijk! Wij mogen voor de komende drie maanden, iedere maand, een cadeaukaart ter waarde van 250 euro weggeven voor Trouwringenvoordeel.nl.

Win Trouwringenvoordeel.nl shoptegoed van 250 euro

TrouwringenVoordeel.nl behoort tot de één van de grootste Nederlandse winkels voor trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen. De merken die zij in hun assortiment hebben ze zorgvuldig voor jullie uitgezocht en zijn altijd volgens de laatste trends. TrouwringenVoordeel.nl blaast inmiddels alweer tien kaartjes uit, en is daarom flink aan het uitdelen! Naast deze geweldige winactie, waarbij je een shoptegoed van 250 euro kunt winnen, hebben ze ook blijvende acties. Zoals het gratis aanvragen van dummy-ringen, het laten graveren van je ringen en gratis op afspraak komen om ringen te bezichtigen.

Belangrijk om te weten

Je bent ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland of België.
Het winnende bruidspaar volgt Trouwringenvoordeel.nl op Facebook of Instagram.
Het winnende bruidspaar heeft recht op een waardebon t.w.v. €250,- bij Trouwringenvoordeel.nl.
De prijs is alleen inwisselbaar bij aankoop van ringen bij Trouwringenvoordeel.
De prijs is niet inwisselbaar voor contanten.
Het winnende bruidspaar ontvangt einde van de betreffende maand persoonlijk bericht via email.
De prijs geldt alleen voor bruidsparen die nog geen trouwringen bij Trouwringenvoordeel.nl hebben besteld of gekocht.
Het winnende bruidspaar geeft toestemming voor beeldmateriaal dat gepost zal worden op onze sociale media kanalen en website.

Vul het formulier in en maak kans

Om kans te maken op deze geweldige prijs, hoef je alleen maar het inschrijfformulier in te vullen. Makkelijk toch?! De winactie loopt van 17 mei tot 16 augustus en de winnaars krijgen automatisch bericht van ons via de mail. Kans maken op nog meer geweldige prijzen? Kijk dan even op onze winactie-pagina.

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Hoe lang bestaat Trouwringenvoordeel.nl?(Vereist)