Win een luxe 5 sterren weekend in Amsterdam Prijsvraag

Ontdek de hoofdstad samen met jouw aanstaande tijdens een geheel verzorgd romantisch weekendje weg ter waarde van €2000 bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam! Geniet van twee overnachtingen in een luxe Junior Suite met persoonlijke butlerservice, uitgebreid champagne-ontbijt, verrukkelijke afternoon tea en toegang tot de Sofitel SPA. Dit alles ter ere van ons 40-jarige jubileum.

Een waanzinnig 5 sterrenniveau weekend in Amsterdam

Sofitel Legend The Grand Amsterdam ligt tussen twee rustige grachten in het centrum en kent een rijke geschiedenis. Van 15e-eeuws klooster via koninklijk onderkomen en hoofdkwartier van de Admiraliteit tot stadhuis.

Het hotel biedt vijfsterrenluxe in een unieke ambiance, ingericht met Franse elegantie en grandeur. De ruime accommodatie, het aparte eten en drinken, de historische vergader- en evenementlocaties en de heerlijke Sofitel SPA boeien en verleiden iedereen tot een bezoek aan dit hotel.

Win een luxe 5 sterren weekend in Amsterdam

Win een luxe 5 sterren weekend in Amsterdam

In het hart van Amsterdam

The Grand ligt in het hart van het historische stadscentrum. Vele bezienswaardigheden liggen op korte loopafstand van het hotel, waaronder de Dam, Madame Tussauds en de Bijenkorf. Als je wilt deelnemen aan het nachtleven, ga dan naar het Rembrandtplein en het Leidseplein.

Vul het formulier in en maak kans

Gelukkig hoef je niet veel te doen om kans te maken op dit geweldige luxe 5 sterren weekend in Amsterdam. Je hoeft namelijk alleen maar het formulier in te vullen en de prijsvraag te beantwoorden. Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina.

Deze winactie is afgelopen.

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Hoeveel jaar bestaat Bruid & Bruidegom Magazine?(Vereist)

Luxe afternoon tea en persoonlijke Butler service

Geniet van twee overnachtingen in een luxe Junior Suite met persoonlijke butlerservice, uitgebreid champagne-ontbijt, verrukkelijke afternoon tea en toegang tot de Sofitel SPA.

Win een luxe 5 sterren weekend in Amsterdam

Win een luxe 5 sterren weekend in Amsterdam

Win een luxe 5 sterren weekend in Amsterdam